Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
okyonusun en zehirli 3 canlisi
avusturalya sularinda yasayan en zehirli 3 canlisi blue ring octpous avuc icin kadar olup en zehirli ohtopus tur genellikle kiyida kayalarin uzerindeki havuzlarda olur
box jellyfish uzun kollariyla belli aylarda kiyilara gelir .
stonefish dedikleri balikta ellendigi zaman dikenlerindeki zehir
ucude deri ile temas halinde hastaneye yetismesi cok zor sudaki en zehirli yaratiklar
Bul
allahtan bizim buralarda yok paylaşım için teşekkürler
Bul
harslan1978 yazdı:allahtan bizim buralarda yok paylaşım için teşekkürler
harslan daha neleri var yuzmeye gitmistim kiyiya yuzerken kolum dustu zannetmistim bir yandi kiyiyaciktim asit dokulmus gibi kolumun alti yanmis mavi sise dedikleri ingilizce bir yaratik kurtarma gorevlileri kumla ovalayip sirke dokmuslerdi acisi gecmedi hastaneye gittim aldiris bile etmediler yarim saat sonra gecer dediler spray verdiler acisi gectide izi iki sene durdu biz gormedik turkiye de oluyom zannettim yok abisi havuzlar acar bizi
Bul
aman bahri kardes denize gitmeye gelmez avusturalyada
sende bende bekleyelim ulkemizde denize girmeyi
allahini seveyim ben turkiyenin
Bul
bilgiler ve paylaşım için teşekkürler.....
bahri arkadaşım sizi canım türkiyemin denizlerine beklerim....
ben senelerdir.hem yüzerim hemde dalarım....şimdiye kadar mürenden tehlikelisini görmedim...
zaten ona sataşmassanda bir şey yapmaz......kalın salıcakla.....
ne varsa yabancı ellerde var....canım türkiyem.....
Bul
Bu canlılarla karşılaşma olasılığımız olmasada bilgimiz olsun. Paylaşım için teşekkürler Bahri.
Bul
ben diyorum bu adamların ülkesinde deniz yokmu hep bizim ülkeye denize geliyorlar düşünürken bakın işin aslı ortaya çıktı gözünü sevdimin türkiyesi denizi de temiz insanıda yaw
Bul
Ben o denıze hayatta gırmem ıyı kı burda yok onlardan
Bul
MABER yazdı:bilgiler ve paylaşım için teşekkürler.....
ben senelerdir.hem yüzerim hemde dalarım....şimdiye kadar mürenden tehlikelisini görmedim...
ozur dilerim murenden hangi deniz canlisi
bunlarda ogle kaza ile degdinmi iki saniye bile yetiyor oldurucu zehir orani var deniz anasi heralde dedikleri bir degdimi binlerce igne varmis her kolunda bir iki metre oluyormus her kolu
ohtopot ise o hayret edice avuc icin kadar birsey bizim burlardada nadir goruluyor taslarda isem ayagima devamli lastik botlar var onlardan giyerim
daha cok tehlikelerivar memleketin kanser orani en cok olan ulke kuma gidip guneslenemiyoz bile deri kanseri orani cok gunese yakin bir ulke oldugu icin gunes kiremi sart oksigen orani dusuk iki km yuru nefes nefese kalirsiniz turkiyede daglari dolasirdik tik yoktu
ama iki senede butun istedidiklerimi elde etcem diyorsaniz bicilmez ulke
Bul
bahri ozmen yazdı:
MABER yazdı:bilgiler ve paylaşım için teşekkürler.....
ozur dilerim murenden hangi deniz canlisi
bunlarda ogle kaza ile degdinmi iki saniye bile yetiyor oldurucu zehir orani var deniz anasi heralde dedikleri bir degdimi binlerce igne varmis her kolunda bir iki metre oluyormus her kolu
ohtopot ise o hayret edice avuc icin kadar birsey bizim burlardada nadir goruluyor  taslarda isem ayagima devamli lastik botlar var onlardan giyerim
daha cok tehlikelerivar memleketin  kanser orani en cok olan ulke kuma gidip guneslenemiyoz bile deri kanseri orani cok gunese yakin bir ulke oldugu icin gunes kiremi sart oksigen orani dusuk iki km yuru nefes nefese kalirsiniz turkiyede daglari dolasirdik tik yoktu
ama iki senede butun istedidiklerimi elde etcem diyorsaniz bicilmez ulke
MÜREN
(Müren balığının resmini ve açıklamasını Ana sayfamızdaki Balıklar-Deniz balıkları bölümünde bulabilirsin.)

Murenea Helena,Mittelmeer Mur
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi