Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2001  model  wolswagen polo klasik
çift airbag
klima
merkezi kilit
ön camlar otomatik
değişeni yok
81000 km
13000 ytl
arkadaşlar buraya yazmak istemezdim ama acil satılık
Bul
rifat araba guzel ama beni acmaz,6 silindirden kucuk araclari surmemSmile))
Bul
Plakan gibi satışın da olur inşallah
Bul
Bana iki beden büyük.seri arabalarla bariyerleri yıkmaya bıktım,karayolları da benden bıktı.Durumu düzelteyim bi VW 1300 kaplumbağa alacağım.80 km nin üzerine çıkmasın...
Bul
kolay gelsin.
biraz sabır gerekli ama müşteri bulunur genede yazdığın paralara 2004 araçlar bile var ama antalyada satma şansın yüksek bence bir oto galerisine versen daha iyi izmir de daha çabuk satılabilinir
Bul
ben galeriye vermek taraftarı değilim galerici 12750 zaten verdi vermedin eli ayağı düzgün birine gittsin niyetindeyim arabam temiz yoksa zaten buraya yazmazdım saygıdeğer arkadaşım allah büyüktür onada bulunur bir nasip
Bul
galerilerde alıp üstüne koyup satarak para kazandıkları için düşük fiat veriyolar bende ilan verdim heryere arayan hep galericeiler benim arabamda çok temiz o yüzden bakalım bekliyorum degerini verecek birini hayırlısı olsun
Bul
muhakkak her malın bir alıcısı vardır ben buraya yazdıktan sonra pazarlık ettim oldu gibi adam parasını ayarlamaya gitti
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  9.9HP Mariner 1999 Model servisinden satılık dengin 6 1,844 29-08-2014, 22:14
Son Yorum: bucalıfikret
  BU FİYATA SIFIR SEAMASTER 2.70 BOT + 2.3HP 4 ZAMANLI 2 Saatlik 2006 MODEL HONDA MOTOR ilker_1982 10 6,719 05-06-2009, 19:00
Son Yorum: harun77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi