Yorumları: 649
Konuları: 57
tatlı suda sazn ve yayın avında çıkrık olta kullanan var mı?
verim alınabiliyor mu?
sarım ve fırlatma konusunda nasıl?
bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
sayin arkadasim gecen gun ustad abimle bahsettigimiz cikriktan bahsediyorsaniz benim anladigim kadariyla yanlis anlamiyorsam
bunlarin kamisla firlatalani var ama hacimce ufaktir firlatirken parmaginizi misinenin uzerinde tutmaniz gerekiyor cok uzun vaktinizi alir ogrenmek icin ben kendi sahsima onermem benim elimde vardi baligin tam ortasinda misine ayiklamaktan bikmistim tam ogrendim derken ayni promlem normal makinalari daha cok oneririm biraz beklerseniz garagimde olmasi var resmini cekip koyarim selamlar
teşekkürler. fotoyu da bekliyorum.saygılarımla
zannedersem bahsettiginiz makina bu
aynen abicim. tavsye etmiyorsunuz değil mi.
peki çekim gücü nasıl
cekim gucu diye birsey olduguna inanmiyorum arkadasim baligi cekerken daha onceki gecen konularimizda anlattigimiz gibi kamisa baglidirmakina ile baligi cekemessiniz tatlisuda verim alacaginizi zannetmiyorum cunku misineyi cekerken cok agir geliyor sazliklara taktirisiniz siz en guzeli kollu makinalardan oneririm bunlarin iki viteslileri var elimizde ama onlar cok buyuk misinayi cok hizli sekilde cekiyor onlarla atilmaz eger bunlarin iki viteslileri varsa ben hic gormedim o zaman verim alirsiniz yaninda gordugunuz carki freni olur fazla bir ozelligi yoktur baliga cikmayi tovbe etmek istemiyorsaniz almanizi onermem benim gorusum saygilarimla
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Ben tatlı suda avlanmadım ama çıkrık modelinin sırtı için olduğunu biliyorum.Verim alacağını sanmam ayrıca masraf yapmanıza gerek yok diyorum.Ben Bahri kardeşimizin fotorafını koyduğundan büyüklerini kullanıyorum yani 500-800 metre misina sardığımı söylersem durum anlaşılır herhalde.İyi avlar