22-01-2007, 19:39
mudanya arkadasimizin merak ettigi balik bulucusunu resmini koymak istedim balik malzemeleri icinde gerekli konuyu bulamam icin makina bolumune ekledim saygilarimla
balik bulucusu
|
22-01-2007, 19:39
mudanya arkadasimizin merak ettigi balik bulucusunu resmini koymak istedim balik malzemeleri icinde gerekli konuyu bulamam icin makina bolumune ekledim saygilarimla
22-01-2007, 19:52
abim nekadar verimli ve fiyatı nekadar bilgin varmı?
22-01-2007, 19:57
bahri kardeş cihazı gördüm zahmet etmişsin teşekkürler
22-01-2007, 21:47
abi napacaksınız makinayı balıkçı balığı her yerde bulur be yawww hehe he he rasgele
22-01-2007, 22:51
Bu bayağı büyük bi makina,fiatıda ona göredir her halde...
23-01-2007, 10:32
bence bu teknoloji bizi nereye götürüyor bilemiyorum ama,
yararlı mı yoksa zararlı mı sizlerin fikrine kalmış,ben sürekli tekne ile balığa çıkarım,hiçte bu tür cihazlar kullanmayız; balıklarada adil davranmak gerekir bence;balığın nerde olduğunu bilmek yakalamak anlamına gelmez sanırım.....ne tür bir balık, ne tür yem yer,bunlarıda gösteriyormu acaba bu cihazlar ![]() beni yanlış anlamayın dostlarım.....birazda tecrübe ve şans gerekir sanırım.....teknoloji ne kadar iyi olursa olsun.....herkeze rasgele.....
23-01-2007, 10:54
.............
23-01-2007, 11:39
MABER yazdı:bence bu teknoloji bizi nereye götürüyor bilemiyorum ama,haklisiniz maber bey cihaz ne kadar iyi olsada kullanmasini bilmeniz ve tecrube cok gerekli daha onceki konularimizda anlattigim gibi ben baligi gosterme yonune bakmam yerin konumuna bakarim burada usta balikcilardan ogrendim mercan in yemleme yerleri derinlik degisiminde oldugu bolgelerde gercekten de dogru bide gectigimiz turnuvada sahit oldugum uydudan okyonusta sicak su akintilarini bulmalarida baska bir sasirtici nokta denizlerde bilmiyorum ama okyonus icin konusuyorum teknolojii sart yoksa insanin cok yillarini aliyor baligin yerlerini bulmak veya baska insanlari takip etmek zorunda kalirsiniz veya daha once balik yakaladiginiz yerleri gps olmassa yerini bulmakta cok zor ben cok memnunum selamlar
23-01-2007, 11:51
cahitusta yazdı:MABER yazdı:bence bu teknoloji bizi nereye götürüyor bilemiyorum ama, aynen katılıyorum kullanmadım kullanmayı düşünmedim düşünmem düşünmeyecegimde bencede balıgın heyecanı balıgı arayıp bulmasında.yoksa blıgı bul üstünbe at oltayı hiç adil degil bence.
23-01-2007, 11:59
abim boyle teknoloji sevilmezmi evde oturup gecen hafta nerede balik yakaladigimi bile gorme sansim var noktalamis oldugum yerleri ekranda gorup gidebilirimonumuzdeki hafta icin plan yapabilirim uzakta bir bolgede iseniz size direk limana getirir hem petroldan hem hayatiniz icin cok yararli sayilmayacak kadar yararlari var kocaman okyonusta asagida yerin durumunu bilmediginiz halde kumluk bir yerde butun gun mercanda beklemek var selamlar
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|