Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dikili li balikcilardan yardim
degerli arkadaslar,ben hollandada yasiyorum.buradaki bir hollandali komsum dilikide ev almis.balik avlama hastasi buralarda.orda nasil baliga cikabilirim diyor,olta ile denizde avlanmak icin tekne turlari duzenlenirmi acaba dikili veya civarinda.bana bu konuda yardimci olabilicek,o civarlarda yasayan arkadaslarla yazismak istiyorum.
saygilarla[/u][/align][/b]
Bul
.............
Bul
aramıza hoş geldin katılımlarını bekliyoruz
Bul
Hoşgeldin arkadaşım. Ben Dikilide yaşamıyorum ancak Dikili gibi bir çok yerde, tekneniz yoksa bile kolaylıkla balığa çıkma imkanınız olur. Örneğin ben yaşadığım yer haricinde balığa çıkacağım zaman eğer oralarda tanıdık kimsede yoksa, balıkçı limanına gidip teknesi olan balıkçı arkadaşlarla konuşuyorum. Küçük bir ücret karşılığında bir tekne kiralayıp balığa çıkabiliyorum. Tekne sahibi zaten orada balıkçılık yaptığı için mevsime göre nerede balık tutulabileceğini bilir ve tutacağınız balığa göre size yolda gösterir. Kıyı egenin hemen her yerinde bu şekilde avlanabilirsiniz. Sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum.
Bul
Foruma hoşgeldin.Dearyıldırım'ın dediği gibi liman içindeki balıkçı tekneleri size yardimcı olucaktır.Bu aralar 80.YTL Yaklaşık 40 avro günlüğü akşam kararana kadar çıkabiliyorsunuz.selamlar
Bul
aramıza hoşgeldiniz rastgele71
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi