Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adalar’da atık ağlar temizlenecek
Adalar bölgesindeki balık yuvalarını tekrar su altı yaşamına kazandırmak için 6 ay süreyle ağ artıklarını temizleme çalışması başlatıldı.

Kınalıada Su Ürünleri Kooperatifi’nden yapılan açıklamada, bilinçsiz avlanma, özensizlik ve ihmalkárlık gibi nedenlerle zarar gören Marmara Denizi ve su altı yaşamının canlanması amacıyla ağ artıklarını temizleme çalışması başlatıldığı bildirildi. Açıklamada, gönüllü dalgıç ekibinin işbirliğiyle 6 ay sürecek çalışmada, özellikle Adalar bölgesindeki ağ artıkları nedeniyle kapanan balık yuvalarının temizlenerek bu alanların tekrar su altı yaşamına kazandırılmasının hedeflendiği ifade edildi.

kaynak:hürriyet

ben bu olayı radyodan geçende duymuştum bu temizleme işini gönüllü dalgıçlar yapacakmış.
uygulayan uygulatan herkesi alkışlıyorum.
Bul
abim sana katılıyorum bencede güzel uygulama bunu heryerde keşke yapabilseler (gücün ve maddiyatın olduğu kadarıyla)Saols
Bul
............
Bul
insanoğlu gerçekten ilginç. önce hor kullanıp kirlet, sonra temizlemek için bi sürü para dök..
Bul
güzel bir girişim yapanlardan ve yaptıranlardan allah razı olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu özellikle kiyi Ege, bati Trakya ve adalar için çok ciddi uyaridir. Ruhan Ozgen 9 1,771 20-10-2007, 17:49
Son Yorum: LeVrEkCi
  Beyşehir Gölü'nün Ekolojik Dengesini Bozan Gümüş Balıkları Temizlenecek LeVrEkCi 3 1,417 05-08-2007, 09:54
Son Yorum: Avcı Altan
  Atık sahili AFALA 5 1,801 13-07-2007, 13:11
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi