Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fog un keyfi
bugun 14/1/2007 de teknemizin yanina gelen fog un suyun uzerindeki keyfini resimleme firsatim oldu
suyun uzerinde keyifle yatmasi neredeyse ben bile suya atlayip yuzecektim cok keyifli bir goruntusu vardi
Bul
abi gerçekten çok tatlı bir hayvan bizim böyle şeyleri görme ihtimalimiz hayvanat bahçelerinden ibaret malesef.Birde Akdeniz foklarımız var ama artık görmek neredeyse imkansız.Paylaşım için teşekkür ederim.
Bul
çok güzel canlılar hele birde su da oynamaları yokmu adamı mest ediyor bende gördüm buralarda birkaç defa
Bul
Avcı Altan yazdı:abi gerçekten çok tatlı bir hayvan bizim böyle şeyleri görme ihtimalimiz hayvanat bahçelerinden ibaret malesef.Birde Akdeniz foklarımız var ama artık görmek neredeyse imkansız.Paylaşım için teşekkür ederim.

Foçada sayıları bir kaç taneyle sınırlı olmak üzere var. Halbuki Foça (Fokai) adını bu güzel hayvan almış. Umarım insanımız daha dikkatli olurda nesli tükenmez.
Bul
teşekkürler paylaşım için
Bul
.............
Bul
sayin abim isirirsa agzindaki salyada bakteri oldugunu filan duymustum bilmiyom bu cinsimi degilmi emin degilim
korkarim ogle seylerden ama keyfine dicek yoktu cektigimiz baliklara saldiriyordu yerimizi degistirdik gidince tekrar yerimize geri donduk
selamlar
Bul
iyi guzel hayvanda,kiyida avlanirsa balik vurmaz,buda beni sinir eder.
Bul
..........
Bul
arkadaşlar dünyadakinden daha kötü bir bakteri yoktur herhalde hayvancağızda niye çekiniyorsunuzki
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  adrasan da balık avı keyfi bluebaymotel 1 2,403 16-03-2008, 17:17
Son Yorum: alien13
  ANKARA'DA BALIK TUTMA KEYFİ LeVrEkCi 13 8,284 28-09-2007, 09:23
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi