Yorumları: 200
Konuları: 24
satranç ve balıkçılık başta olmak üzere
pul kolleksiyonu uzak doğu dövüş sanatları
fotoğrafçılık
resim yapmak
satrançta iyi oyuncu sayılırım severek oynarım
balıkçılık malum hepimizin sevdası
pul kolleksiyonculuğunu 20 yıldır yapmaktayım
fotoğtafçılık yakın dönemde başladı sayılır
resim yapmak uzun yıllardır fırsat buldukça kara kalem veya yağlı boya bişeyler çizerim
satrançtan hoşlanan site üyeleri istanbulda olanlarla buluşabiliriz
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
kaşalot yazdı:satranç ve balıkçılık başta olmak üzere
fotoğrafçılık
resim yapmak
resim yapmak uzun yıllardır fırsat buldukça kara kalem veya yağlı boya bişeyler çizerim
valla eşimin babası rahmetli bir pul kolleksiyonu yapmış hiç anlamadıgım halde hayranlıkla bakıyorum bir defter yapmış özel cımbızı içinde yabancı pullar ama süper ler çok eskiler
santranca gelince ben anlarım çokde severim fenada sayılmam online bi site bulup arada takılabiliriz aslında
Levrekci yazdı:kaşalot yazdı:satranç ve balıkçılık başta olmak üzere
fotoğrafçılık
resim yapmak
valla eşimin babası rahmetli bir pul kolleksiyonu yapmış hiç anlamadıgım halde hayranlıkla bakıyorum bir defter yapmış özel cımbızı içinde yabancı pullar ama süper ler çok eskiler
santranca gelince ben anlarım çokde severim fenada sayılmam online bi site bulup arada takılabiliriz aslında
olabilir tabii ki oynamayı çok isterim
ama kim üstün gelir belli olmaz malum iki karadeniz zekası
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
satranc i bilmemde kagit oyunlarinda 66 da uzerime yoktu[/b]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yada reis yapar bi icat koyar online bi santranc tavla falan herkes oynarken digerleride seyreder muhabbet olur neden olmasın ??
Yorumları: 845
Konuları: 15
çok güzel olur aslında sitede tavla satranç çok güzel olurdu bende tavla severlerdenim satrançta oynarım ama iddalı değilim
vallahi harika olur böyle bi güzellik olursa hatta turnuva bile yaparız balığa gidemediğimiz dönemlerde ama balık zamanı satranç bile tutamaz beni burada deniz çağırırken burada durulurmu
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
valla arkadaslar ben de santrac muhammetine daldim 4 saat sonra baliga gitcegimi unuttum gelince gorusmek uzere selamlar
bende 5 yıl kickbox yaptım ve fotbol oynamıştım menisküs olduktan sonra ikisinide bırakmak zorunda kaldım geçen yaz arkadaşla birlikte onun çalıştığı salonuna gittik giydim şortumu ayaklarım resmen beton olmuş yerinden kalmadığı gibi eğilip bükülemiyolarda ve bende bir hafta hertarafım ağrıdığı için yatmak zorunda kalmıştım bıraktım başlamadan
oysa aktif olduğum dönemlerde hem öne hem arkaya arkadaşların tutmuş olduğu tekmeliklere 1 dakikada 30-35 tekme vururdum eskidendi ama şimdi nerdeeeeeeeeee
çiçekleri severim gülleri de çok severim gül aşılayarak aynı kökte farklı renk açan dallar yapmak hoşuma gider
Yorumları: 719
Konuları: 31