Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GİZLİ MOD
yeni üye olan arkadaşlar lütfen gizli modu kullanmayalım gizli modu kullanmak yasaktır .teşekkürler saygılarımla
Bul
Nihat,gizli mod ne ya...
Bul
isterse üyeler cevrimiçi listesinde gözükmeyebilirler ama modlar ve adminler bunu görür ama yasak o modu kullanmak
Bul
Ya Nihat,site ayarlarındamı bi şey var bilmiyorum ama,ikide bir düşüyorum.Sürekli nick ve şifre girmek zorunda kalıyorum.Onun içinde bazen,özellikle bir şey yazmayacaksam misafir olarak okuyorum.Zaten yazmak içinde iki üç defa aynı şeyi yazmak zorunda kaldığım oluyor.Bu durumla bi ilgilenin...
Bul
Kaldıralım abicim madem bu gizli modu sorun komple ortadan kalkmış olur
Tabi bu benim nacizane fikrim.Karar sizindir elbette
Bul
yada sadece adminlere mahsus açın onlar kontrol amaçlı baksınlar
Bul
RaPaLaCı yazdı:Ya Nihat,site ayarlarındamı bi şey var bilmiyorum ama,ikide bir düşüyorum.Sürekli nick ve şifre girmek zorunda kalıyorum.Onun içinde bazen,özellikle bir şey yazmayacaksam misafir olarak okuyorum.Zaten yazmak içinde iki üç defa aynı şeyi yazmak zorunda kaldığım oluyor.Bu durumla bi ilgilenin...

selam rapalacı senin sorunun kullandığın antiviruslerden birinde. zamanlı kontrole ayarlamışsın oda senin internette bıraktığın izleri kontrol edip. arkandan siliyor. o nedenle üyeliğini yenilemek zorunda kalıyosun.
sonuç: o antivirusu kaldır at SmileSmile
selametle!!
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi