Yorumları: 5,855
Konuları: 245
arkadaşlar geçen hafta kırklareli ve istanbuldaydım.kırklarelinde baraja gittim.ama sisten önümüzü göremedik.balıkta derinde olmalıki oltada tık yoktu.ama kenarlarda tahminim gümüş olsa gerek ne kadarda balık yok desemde ufak tefek hareketlilik vardı.ama onlara ancak ekmek atmakla zaman geçti.daha sonra istanbula geçtim.ama olta takımım yanımda da olsa balık tutmaya fırsat bulamadım.bende balık tutamadım hiç olmazsa manzara çekeyim dedim ve bastım deklanşöre.
Buyrun ...
bu arada kızkulesi yanında ki tüp geçit çalışmasınıda özellikle çektim.
fotolara tıklarsanız daha büyük bakabilirsiniz.
zamanım çok olsaydı.istanbullu arkadaşlarla buluşmayı istemiştim.mesela küçükyalıdan sarıyere nihatın yanına gidecektim.ama iz yol bilmemki.ordan yine birşeyler yapılabilirdi.ama istanbulu bilmediğim için hüsrana uğradım.ne yapalım kısmetde yokmuş.
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
balık olmasada resimler çok güzel istanbula balık olmasın varsın yeterki istanbulda olunsun
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Abi yapmaya bilseydik kırklareline gideceğini arkadaşlara haber verirdik,Demirköy,Babaeski ,Kavaklı da bulunan birçok barajı çok iyi bilen arkadaşlarım vardı.
Kırklareli barajı eskisi gibi değil az balık yapıyor karamesitli-taşağıl-yeniceköy barajları var çok büyük değil ama iri balık yapar .Nasip değilmiş demekki abicim.İnşallah birdahaki sefere .
İstanbulu gezmiş görmüşsün bari martılarda sanki poz veriyor makinaya resimler çok güzel teşekkürler sevgiler
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Güzel kareler arkadaşım.:0507:
altan kırklarelinde uzm.jandarma emmioğlu var.o oraların kurdu olmuş.aslında önce kırklareline 10 km uzaklıkta bir göl var.oraya gittik.sonraki günde diğer tarafta bir göl var şehirle içiçe olan oraya gittik.ama birşey yok.kırklareli barajında aynı gün bir yerinde içme suyu kanalında tıkanma varmış.dalgıç dalmış suya ,dalmasıyla çıkması bir olmuş.benden büyük balık var suda demiş.korkmuş.sonra adamı kafesle indirmişler.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
resimler için teşekkürler,istanbul hayranı birisi için bu manzara bile yetiyor.....emeğine sağlık metin arkadaşım.
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
elinize saglik postcart olcak derecede cok guzel resimler balik olmasa nolur manzara yeter
saygilarimla
Yorumları: 719
Konuları: 31
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
resimler çok güzel eline sağlık .