Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 günlük istanbul macerası
arkadaşlar geçen hafta kırklareli ve  istanbuldaydım.kırklarelinde baraja gittim.ama sisten önümüzü göremedik.balıkta derinde olmalıki oltada tık yoktu.ama kenarlarda tahminim gümüş olsa gerek ne kadarda balık yok desemde ufak tefek hareketlilik vardı.ama onlara ancak ekmek atmakla zaman geçti.daha sonra istanbula geçtim.ama olta takımım yanımda da olsa balık tutmaya fırsat bulamadım.bende balık tutamadım hiç olmazsa manzara çekeyim dedim ve bastım deklanşöre.
Buyrun ...
bu arada kızkulesi yanında ki tüp geçit çalışmasınıda özellikle çektim.
fotolara tıklarsanız daha büyük bakabilirsiniz.
Bul
zamanım çok olsaydı.istanbullu arkadaşlarla buluşmayı istemiştim.mesela küçükyalıdan sarıyere nihatın yanına gidecektim.ama iz yol bilmemki.ordan yine birşeyler yapılabilirdi.ama istanbulu bilmediğim için hüsrana uğradım.ne yapalım kısmetde yokmuş.
Bul
balık olmasada resimler çok güzel istanbula balık olmasın varsın yeterki istanbulda olunsun
Bul
Abi yapmaya bilseydik kırklareline gideceğini arkadaşlara haber verirdik,Demirköy,Babaeski ,Kavaklı da bulunan birçok barajı çok iyi bilen arkadaşlarım vardı.
Kırklareli barajı eskisi gibi değil az balık yapıyor karamesitli-taşağıl-yeniceköy barajları var çok büyük değil ama iri balık yapar .Nasip değilmiş demekki abicim.İnşallah birdahaki sefere .
İstanbulu gezmiş görmüşsün bari martılarda sanki poz veriyor makinaya resimler çok güzel teşekkürler sevgiler
Bul
Güzel kareler arkadaşım.:0507:
Bul
altan kırklarelinde uzm.jandarma emmioğlu var.o oraların kurdu olmuş.aslında önce kırklareline 10 km uzaklıkta bir göl var.oraya gittik.sonraki günde diğer tarafta bir göl var şehirle içiçe olan oraya gittik.ama birşey yok.kırklareli barajında aynı gün bir yerinde içme suyu kanalında tıkanma varmış.dalgıç dalmış suya ,dalmasıyla çıkması bir olmuş.benden büyük balık var suda demiş.korkmuş.sonra adamı kafesle indirmişler.
Bul
resimler için teşekkürler,istanbul hayranı birisi için bu manzara bile yetiyor.....emeğine sağlık metin arkadaşım.
Bul
elinize saglik postcart olcak derecede cok guzel resimler balik olmasa nolur manzara yeter
saygilarimla
Bul
............
Bul
resimler çok güzel eline sağlık .
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbul'da Av limitleri Düşürülüyor! MaVrUşGiL 31 5,865 29-03-2013, 10:03
Son Yorum: orhanekmekci
  önemli bir haber(istanbul için) SerenaY66 15 3,567 05-05-2008, 11:27
Son Yorum: Uzun_ahmet
  1 günlük elvada :) fish or die 12 2,260 30-12-2007, 10:19
Son Yorum: yalova tatar
  İstanbul boğazındaki batık yerleri Salih Reis 9 2,375 12-09-2007, 15:57
Son Yorum: AFALA
  20 Günlük Su için Yuvasını Yıkmayın LeVrEkCi 5 1,687 03-08-2007, 20:23
Son Yorum: ALTAYLI
  3 ayda 2,5 günlük su tasarrufu yapıldı yıldırıms74 12 2,751 03-08-2007, 09:52
Son Yorum: istavritci
  İstanbul'a 48 saat su yok! Marjan 10 2,165 10-06-2007, 23:34
Son Yorum: RaPaLaCı
  20Aralık çarşamba İstanbul-Karaköy AV RAPORU H.A.R.U.N 14 3,063 21-12-2006, 21:01
Son Yorum: mudanya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi