Yorumları: 120
Konuları: 30
Yorumları: 16
Konuları: 0
Ya hayret bişeysin arkadaşım ben burada boşa olta sallıyorum sen bogazı kurutmaya karar vermişsin lüferlerin yerini biliyorum da çupralar nereden sorması ayıp
Bu arada maşallah iyi av yapmıssın.
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Arkadaşım maşallah iyi iş çıkartmışsın Allah daha çok versin.
Kardeşim volkan Lüferleri ve çupraları görünce kendine geldin ve online oldun hayırdır ?
Zaten bu konuya sen yazmasaydın şaşardım,arkadaş yeri tarif ederse gidersin sende resimleri yollarsın.Sendende resim beklerim nasıl olduda bu zamana kadar yollamadın resim anlayamadım.
Yorumları: 120
Konuları: 30
lüfer neredeyse çipuralar da orda
çipuraları lüfer yakımıyla aldık
onlar görüntüde yok resimleri gönderemedik yeri söylersem bütün ç.kale aynı adreste buluşuyo yeni yerler bulmak zorunda kalıyoz
pazartesi yeni resim gelcek
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
elinize sağlık çok güzel balıklar
Yorumları: 675
Konuları: 91
katılıyorum.paylaşmak seni mutlu etmeli arkadaşım,bundan çekinmemelisin.burda hepimiz daha iyi daha erdemli ve onurlu,daha insancıl bir hayat paylaşımıyla hareket ediyoruz,etmeliyiz de..sevgiler,balıkların gerçekten güzelmiş bu arada.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ALİ yazdı:lüferci1907 yazdı:lüfer neredeyse çipuralar da orda
çipuraları lüfer yakımıyla aldık
onlar görüntüde yok resimleri gönderemedik yeri söylersem bütün ç.kale aynı adreste buluşuyo yeni yerler bulmak zorunda kalıyoz
pazartesi yeni resim gelcek
paylaşmak çok güzel bir duygudur aslında.av mekanlarıda paylaşılabilir.balık varsa herkes tutar yoksa zaten kimseye kalmaz. o yüzden paylaşmaktan çekinmeyiniz. herşey paylaşımla artar. herkes aynı yerde tutsa ne olur. marmara borunun üstünde yaklaşık 100 tekne oluyor lüferde herkes kısmetini yer.
hekes içinde bu geçerlidir.
sevgiler.
ali sen şu lüfer çaparinin köstek boylarını kanca boylarını tam olarak bi paylaşsan bizle ne güzel olacak bizlerle paylaşmazmısın bizi sevmiyormusun
)
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Çanakkale deki Lüfercilerden manzara
[attachment=2975]
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
çok güzel manzara yoksa çanakkaleye mi tayin istesem!
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
benim av yerimde marmara denizi dostum
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
))))