Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bayramda istanbuldayım
istanbulda kıyıdan oltayla levreğe nereye gitmem gerek bilgi için teşekkürler
Bul
istanbulda kıyıdan levrek tutmak cok zor olur öyle bi bildigim yer yok ama bende bunu düşündüm nerede tutabilirim olurmu acaba diye bogazda bildigim biyer yok ama avcılarda bi iskele varmış orada lodosta geceleri çok levrek yapıyormuş geldiginde lodossa haberleşelim beraber gidelim
bu arada istanbulun hangi semtine geliyorsun ??
Bul
vayyy kadroya bak be. levrekçiler ha. süperrr....
ben onu bunu bilmem ben bu hafta Çatalcayı balık tutmaya götürecem. denize. bu arada lüfer geliyormuş rapalaya sabah erken saatlerde iri palamutla beraber. bakalım haftasonu ne olacak.
DUYRULUR
pazar sabahı takılabilirim size saglık sorunları sorun olmaz büyük iyileşti ufaklık ateşlendi bitmez benim evin hastalıgı bide o kadar balık yerler
Bul
bakırköy yada kartal tarafı arkadaşlarım oralarda
Bul
Levrekci yazdı:pazar sabahı takılabilirim size saglık sorunları sorun olmaz büyük iyileşti ufaklık ateşlendi bitmez benim evin hastalıgı bide o kadar balık yerler

uygundur dostum......
uygundur uygundur HeheheHehehe
Bul
teşekkürler saolun varolun
Bul
Yanlız nihat abi benim uyar dememi sakın yanlış anlama.Ali abi adalar arasında bana deniz sefası yapma planları kuruyo.Yani beni denize atmayı düşünüyormuş ta en azından kurtarmaya çalışırsın beni.O yüzden uyar dedim ben abi.mutlaka ayarla işlerini gelmen şart.Hayatım senin elinde.Hehehe
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  üç gün istanbuldayım BABUÇ 5 1,687 01-06-2008, 01:28
Son Yorum: BABUÇ

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi