Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niyet var av yok
Öncelikle tüm arkadaşlara selamlarımı iletmek isterim

uzun zamandır forumdan kopuğum sizlerdende kopuğum balıktanda ne yapalım buda böyle bir dönemmiş
aslında çok şeydende kopuğum farklı bir boyut farklı bir süreç farklı bir zaman anlatsam anlatılmaz

Hafta içi av raporu versem verecek bir şey yok çünkü akşama niyetlendim sonra boş ver uyu sabah erken gidersin dedim sabah oldu vaz geçtim bu isteksizliğimin belki geçerli sebepleri var belkide kendi kendime bahane belki bazılarınızda yaşıyordur bu durumu oysa çook çok müsaitim bunları anlatmamda bahane asıl amaç cümle dostlara arkadaşlara selam vermek belki bir özlem
Balığa gitmeyince forumu açtım akşama kadar öyle açık kalmış şöyle bir dolaştım konuları sankı arnavutköy sahilinde dolaşır gibi bir deniz kokusu eksikti bende olduğum gibi durmuşum forumda uzerimi toz kaplamış üye adımın altında maviyle yazan yıldızlar dönen kısım değişmemiş bu dirayetten dolayı admin arkadaşlara teşekkür ederim.İlk baktığım konu organızasyonlar oldu yakında bir tarih varsa bende geliyorum demek için
Neyse av sezonu başladı marmarada ava çıkanlara bol şans çıkmayanlarada bol sohbetler
Bul
harun bu dediklerini bende yaşıyorum,işlerdeki keyifsizlikmi desem yaşlanıyoruz mu desem bilmiyorum uzun zaman oldu sabahın 5 inde balığa çıkmıyorum.hoşgeldin.
Bul
Hoş buldum Nihat
Şunumu bunumu demenin ötesinde bir gerçek varki bizim jenerasyon her türlü musibeti yaşadı yaşıyorda bilinçaltımızı kirlettiler
Bul
Harun abim dostlar arasına tekrardan hoşgeldin Narlı da rapalla ile tuttuğun lüferi hatırlamıyorum da senin gibi bi balıkçının balığa gidememesine şaşırdım inşaallah sağlık sıhatin yerindedir sıkıntı yoktur görüşürüz abim saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Doktorum saglık sıhat iyi çok şükür bir sorun yok
Bul
harunum hoşgeldin arkadaşlar hadi gidelim demese itelemese inan bizimde aynı
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
harun kardeşim hoşgeldin özletiyorsun haberin ola bu arada bıyık yakışmış org bekliyoruz.
Bul
Hoş buldum tatarım
Bul
Fikretcim teşekkür ederim ama simdi bıyık yok org goremedim ama birdaha bakayım bende özlemişim sizleri
Bul
vay harun abim be nasılsın?sağlığın iyi olsun yeter gerisini zaman yavaş yavaş törpülüyor...8 sene önceki forumdaki o muhabbetler balık avları,organizasyonlar hepsini özlemle anıyorum.hayatın üzerimize yuklediği sorumluluklar artıyor bişeyler oluyor işte..görüşemiyoruz,kopuyoruz birbirimizden..kendi adıma ben tüm dostları özlediğimi belirteyim.zorlasak eski dostlar ve yeni dostlarla istanbul içi sahil kenarı hamsi palamut ızzgara eşliğinde oltalarda yalandan suda duracak şekilde bir organizasyon yapalım..Seerf
Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi