Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zonguldak Alaplı - Ereğli - Akçakoca Bölgesi
Zonguldak Alaplı - Ereğli - Akçakoca Bölgesinde balık sevdalısı arkadaşlarla iletişim ve işbirliği beni mutlu edecektir. Gulumse Balığa merakım var ve bölgenin kısmen yabancısıyım. Sevgi ve selamlar...
[SIZE="5"] Avcı kırk gün taban eti, bir gün av eti yer [/SIZE]
Bul
S.a Salih hocam. Ben zonguldak merkezde yaşıyorum. Siz alaplı tarafındasınız sanırım
Bul
A.s Utku, evet alaplıdayım. Zonguldağa sık gelip gidiyorum.
Bul
Msj kutuna bakabilir misin ?
Bul
expert0540 yazdı:Zonguldak Alaplı - Ereğli - Akçakoca Bölgesinde balık sevdalısı arkadaşlarla iletişim ve işbirliği beni mutlu edecektir. Gulumse Balığa merakım var ve bölgenin kısmen yabancısıyım. Sevgi ve selamlar...

Salih hocam,

Ben istanbuldayım ama alaplıya plamuta gidiyorum arada. Şimdi lüfer zamanı. Orada balıksız kalmayacağına emin olabilirsin. Palamutta hayatıma gördüğüm en bol ve güzel oynakları orada gördüm.
Lüfer zaten bizim işimiz lüfer nerede ben orada. Alaplıda da 2 haftadır bolca lüfer ve palamut var. Limana inebiliyorsan arkadaş bile bulursun denize açılmak için.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
nihatkr yazdı:Salih hocam,

Ben istanbuldayım ama alaplıya plamuta gidiyorum arada. Şimdi lüfer zamanı. Orada balıksız kalmayacağına emin olabilirsin. Palamutta hayatıma gördüğüm en bol ve güzel oynakları orada gördüm.
Lüfer zaten bizim işimiz lüfer nerede ben orada. Alaplıda da 2 haftadır bolca lüfer ve palamut var. Limana inebiliyorsan arkadaş bile bulursun denize açılmak için.

Bu tarafa geldiğinizde beraber balığa gidebiliriz ve bundan mutluluk duyarım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Trabzon-Akçaabat Bölgesi ormanci61 0 790 04-10-2016, 15:49
Son Yorum: ormanci61

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi