Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siz Değerli Ustalarımın Bilgilerine İhtiyacım Var..
Sabah 05.00 ile 09.00 Arası Berrak Ve Durgun Suda spin yapmak istiyorum.. Sarıkanat Lüfer Levrek için sığ suda yüzen (floating) olmak şartıyla nasıl bir rapala rengi seçmeliyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.. Rastgele
Bul
berrak ve durgun sudan ziyade çalkantılı ve biraz bulanık suda av yapman daha verimli olacaktır.rapalaların hemen hemen her rengi iş yapıyor ama içinde kırmızı olanlar benim tercihimdir.
Bul
Teşekkür Ederim nihat abim birazdan rapala almaya gideceğim bu bilgini ilk 2 rapalam için değerlendireceğim.. 15 cm den ufak sarı kanat balıklarımızı lütfen geri salalım ki bize ileride lüfer olarak geri gelsinler.. herkese bol bereketli avlar rastgele.. Alkis
Bul
Ben çalkantılı suda at çek yaparak fosforlu silikon balık kullanmayı tercih ediyorum

En son 1.5 kg levrek almıştım canlı teke kullananlar beni ses yapıyorum diye kovmuşlardı balığı görünce Bobo
Bul
SiyirdimHehe
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Hava aydinlanmaya yakın kaşık çalışırsanız iyi verim alabilirsin. Hansen pligrim mavi olanı alabilirsin. Veya kendo limon
Bul
Bilgileriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim abilerim bu gece sabaha karşı dediklerinizin hepsini deneyeceğim olursa av bereketli geçerse fotoğrafları yarın paylaşırım sizlerle.. rastgele Alkis
Bul
Gökhan hayırlı olsun amatör balıkçı ailemize hoşgeldin
Bul
Teşekkür Ederim Yasin Abim Hoşbulduk herkese rastgele.. Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi