Yorumları: 149
Konuları: 6
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Saat ve zamanı iyi denk getiremedin demekki Fatih. Ama yinede kayık, olta, deniz üçünün bir arada hayali bile güzel. Helede birazda olsa tavanın çızırtısı da oldumu işlem tamam. azda olsa afiyetler olsun.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
fatih bu hafta sonu ben çıkmadım ama abim 2 gün devamlı dolaştı tek balık alamadı,evin önünde denize girmiş olmak için bi dalayım dedim büyük gümüş sürüleri gördüm.diğer arkadaşlarda balık alamamışlar.birtek limanda bir arkadaşım kırlangıça yatmış güzel kırlangıçlar tutuyormuş.şu sıralar feto istavritle kırlangıç tutma zamanı.sen gene maşallah yemeklik balığı almışsın.afiyet olsun,rastgele.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
en pahalı en meşakkatli balığı amatör balıkçılar yer fatihcim.emeğine sağlık afiyetle
murki yazdı:Saat ve zamanı iyi denk getiremedin demekki Fatih. Ama yinede kayık, olta, deniz üçünün bir arada hayali bile güzel. Helede birazda olsa tavanın çızırtısı da oldumu işlem tamam. azda olsa afiyetler olsun.![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
Murat abi teşekkürler kayık olta deniz üçlüsünü bitirdim bu akşamda son kalan işi bitireceğim inşallah
LeVrEkCi yazdı:fatih bu hafta sonu ben çıkmadım ama abim 2 gün devamlı dolaştı tek balık alamadı,evin önünde denize girmiş olmak için bi dalayım dedim büyük gümüş sürüleri gördüm.diğer arkadaşlarda balık alamamışlar.birtek limanda bir arkadaşım kırlangıça yatmış güzel kırlangıçlar tutuyormuş.şu sıralar feto istavritle kırlangıç tutma zamanı.sen gene maşallah yemeklik balığı almışsın.afiyet olsun,rastgele.
Nihat abi bu zamanların acemisiyim ben nisan ve mayıs olmak üzere. Abi dediğin gibi kimsenin balık aldığı yok 2 saatte 1 kıraça 1 izmarit tuttum işte. Sonrada 100-150 metre kare içinde balığa buldum rolenti de balığın içinden geçerek aldım balığı sürekli daire çizdim yoksa durduğun yerde at çek ona da gelmiyor abi. Hem oltayı çek 16 li köstek, hem balıkları ayıkla, hemde dümen tut zor oldu. Dün bir kere daha çok iyi anladım iyi bir balık bulucu ve ufakta olsa el gps olmadan bu iş olmaz. Dipnot olarak 3,5 saat civarı motoru hiç stop etmeden devamlı balık aradım. İnşallah yaza kadar balık çoğalır. Kırlangic olayını inşallah pazar sabahı denemeyi düşünüyorum abi.
yycolak yazdı:en pahalı en meşakkatli balığı amatör balıkçılar yer fatihcim.emeğine sağlık afiyetle
Yalçın abi gerçekten de öyle hem uğraşıyoruz hemde para veriyoruz
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
ama balık tutuğumuz zaman dünyalar bizim oluyor
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 16,711
Konuları: 238