Bu pazar iki oltami misirlarimi ve kumanyami alarak motorumla elbistan barajlarindan birine gitmeye karar verdim 2 saatlik bir motosiklet yolculugu sonucu avlagima ulastim oltalarim su ile bulusmustuki 5 dk. gecmeden teneke zilimin kendinden gecercesine otmeye calismasi ile irkildim balik hemen suyun uzerine atmisti kendini ve yan yan gidiyordu hemen misinayi yakaladim usul usul cekmeye basladim az sonra 2.170 gr olan pullu sazan gorundu ve kibarca kenara alindi. bu oltamin misirlarini takaremen yanimdaki diger oltamin sesi ile acaba ayagimmi takildi misinaya dedim ancak midinanin gergin oldugunu gorunce besmele cekerek misinaya yapistim bu gelende 2.070 gr agirliginda pullu sazandi ve itina ile kiyiya alindi. bukadar avcilik yeter deyip oltalari topladim veiri sazan alabilecegim yer kesfi yaptim karanlik olunca evin yolunu tuttum takim ayni takim yer elbistan barajlarindan biri yem sut misiri
Allahın sevgili kulusun altan.
Bunlar olsa olsa süt kuzusu.
Bundan sonra koçlar,boğalar nasip olur İnşaallah.Anlaşılan o ki sazan köftesi bu sene bol olacak
maceratorr yazdı:Allahın sevgili kulusun altan.
Bunlar olsa olsa süt kuzusu.
Bundan sonra koçlar,boğalar nasip olur İnşaallah.Anlaşılan o ki sazan köftesi bu sene bol olacak
inşallah rıfat inşallah, iri bir balık alayım bak youtube ye yükleyecem sazan köftesinin yapılışını