Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
elbistan kuzuları 3
Bu pazar iki oltami misirlarimi ve kumanyami alarak motorumla elbistan barajlarindan birine gitmeye karar verdim 2 saatlik bir motosiklet yolculugu sonucu avlagima ulastim oltalarim su ile bulusmustuki 5 dk. gecmeden teneke zilimin kendinden gecercesine otmeye calismasi ile irkildim balik hemen suyun uzerine atmisti kendini ve yan yan gidiyordu hemen misinayi yakaladim usul usul cekmeye basladim az sonra 2.170 gr olan pullu sazan gorundu ve kibarca kenara alindi. bu oltamin misirlarini takaremen yanimdaki diger oltamin sesi ile acaba ayagimmi takildi misinaya dedim ancak midinanin gergin oldugunu gorunce besmele cekerek misinaya yapistim bu gelende 2.070 gr agirliginda pullu sazandi ve itina ile kiyiya alindi. bukadar avcilik yeter deyip oltalari topladim veiri sazan alabilecegim yer kesfi yaptim karanlik olunca evin yolunu tuttum takim ayni takim yer elbistan barajlarindan biri yem sut misiri

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
altan bereketli av olmuş eline emeğine sağlık daha bollarına rast gele.Alkis
Bul
bereketli olsun altancım.güzel av olmuş.afiyetle kardeşim.
Bul
Allahın sevgili kulusun altan.
Bunlar olsa olsa süt kuzusu.
Bundan sonra koçlar,boğalar nasip olur İnşaallah.Anlaşılan o ki sazan köftesi bu sene bol olacak Smile
Bul
Altan çok iyi gidiyon valla.böyle giderse iyi bir trofeyle raporunu görmemek imkansız gibi.
ellerine sağlık.rast gelsin.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tebrikler Altan abi AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
Bu güzel avını candan kutluyorum.Emeğine sağlık..
Bul
maceratorr yazdı:Allahın sevgili kulusun altan.
Bunlar olsa olsa süt kuzusu.
Bundan sonra koçlar,boğalar nasip olur İnşaallah.Anlaşılan o ki sazan köftesi bu sene bol olacak Smile

inşallah rıfat inşallah, iri bir balık alayım bak youtube ye yükleyecem sazan köftesinin yapılışını Smile
Bul
tahsinmersin yazdı:Altan çok iyi gidiyon valla.böyle giderse iyi bir trofeyle raporunu görmemek imkansız gibi.
ellerine sağlık.rast gelsin.

tek amacım trofe balık tahsin abi, taktıgım mısırın bollugunu görsen şaşarsın yarım avuç mısır takıyom iri balık gelsin diye
Bul
Avcı Altan yazdı:tek amacım trofe balık tahsin abi, taktıgım mısırın bollugunu görsen şaşarsın yarım avuç mısır takıyom iri balık gelsin diye

altan mısırı haşlanmış olarakmı takıyorsun iğneye.76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Elbistan Kuzuları 2 Avcı Altan 11 2,475 05-09-2014, 12:33
Son Yorum: HAŞİM77
  Elbistan Kuzuları 'Pazar' Avcı Altan 22 2,438 01-09-2014, 12:04
Son Yorum: ANTALYALI07
  Kahramanmaraş Elbistan Kuzuları Avcı Altan 18 2,848 31-08-2014, 14:56
Son Yorum: Avcı Altan
  okulların açılmasına bir hafta kala aldık gene kuzuları balıkcı uğur 64 6,954 04-09-2008, 13:57
Son Yorum: balıkcı uğur
  Foçanın derya kuzuları ALTAYLI 20 3,111 16-09-2007, 22:46
Son Yorum: ilerya
  dere kuzuları bunlar:):):):) kefalci 21 4,173 09-09-2007, 22:24
Son Yorum: darbecimesut

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi