Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thundermist kasiklar
Sevgili dostlar,
size yakin zamanda kesfettigim ve mukkemmel birer avci oldugunu bircok kaynaktan duydugum, dogrulattigim yeni bir kasik modelinden bahsetmek istiyorum. Sanirim su anda tek bir marka bu modeli uretiyor, kesfeden, dizayn edenler de onlar. Kanada merkezli bir firma. Daha cok sert sahte uretiyorlar.
Ben sanirim hala mesaj sayisi azligindan link veremiyorum, o yuzden size bu urunun ismini ve uretici markasini yazayim, siz Google'dan aratip bakin.
Thundermist Lure Company, modeller ise "SS Viper Spoons," "Bucktail Vipers," ve "Beaded Vipers."

Bu kasiklarin ozelligi kasigin arkasina dizili 2'li ya da 3'lu ignelere isterseniz canli isterseniz de sahte (silikon) yem takarak kullanabilmeniz. Kasik, ve ardindaki boncuklar suda hem ses hem hareket hem de renk yonunden muthis bir prezentasyon yaratiyor ve baligin ilgisini cekiyor. Onlarin ardindan gelen, ornegin silikon sahte de, bu hareketliligi kovalayan yem balik gorunumunde oluyor ve avci balik buna mutlaka reaksiyon gosteriyor.

Youtube'da kanallari da var bu firmanin, isterseniz bu kasiklari nasil kullandiklarini ve neler yakaladiklarini izleyebilirsiniz. Ornegin bir videolarinda devasa Lufer'ler (Bluefish) yakaliyorlar, digerinde de trofe Levrekler.
Kasiklar inanilmaz is yapiyor gercekten.

Ben Izmir'deki balikcilardan birkac malzeme toplayarak bu kasiklarin benzerlerini yaptim. Bakalim is gorecekler mi?
Sizlere rapor seklinde yazarim sonuclari.

Son birsey daha: Ben bu urunden ve markadan biraz gec haberdar oldum, ama tekrar Amerika'ya dondugumde mutlaka birkac tane siparis edecegim. Isteyen olursa benimle iletisime gecebilir, sizlerin de siparislerinizi getirmekten mutluluk duyarim.
Bul
ürünü google dan arattım sanırım bu ürün.bunun benzerini kullanıyoruz,zargana fleto takılıp gezdirince verimli avlarımız oluyor.güzel bir ürün iş yapar bence.
(15 mesajdan sonra link verebileceksiniz.)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Paylaşımınız için teşekkürler...
Bul
yemli sürütme şeklinde yapılan avlarda güzel sonuçlar verir,bilgiler ve paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Paylaşım için teşekkürler Tolga.
Bornova - izmir
Bul
güzel bir araştırma olmuş.burada benzeri kaşıklarda var,ama ufak bir detay bazen fark yaratabiliyor.
paylaşım için ellerine sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Nihat bey, arastirip resmi koydugunuz icin tesekkur ederim. Ilk iletide de belirttigim uzere eger forum uyelerimizden isteyen cikarsa bana ozel mesaj ile bildirsinler, bir sonraki gelisimde getiririm.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi