Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kirmizi aci sos
#1
MALZEMELER

Kırmızı acı biber 40 kg
Zeytinyağ 3.5 lt
Sarımsak 3 kg
Tuz 750 gr
Feslegen 35 bağ


HAZIRLANIŞI

Kırmızı biberleri bir robot yardımıyla inceltiyoruz bir tencereye alıyoruz
sırayla sarımsak feslegen robottan geçirilip aynı tencereye boşaltıyoruz en son zeytinyağ ve tuzunu da verdikten sonra tencerenin altını yakıyoruz 90 derece sıcaklıgı buluncaya kadar kaynatıyoruz dibi tutmaması için sık sık karıştırıyoruz daha sonra kavanozlara boşaltıyoruz agzını sıkı bir şekilde kapatıyoruz...

Yaptıgımız acısosu uzun süre kullanacaksak bir tencereye su doldurup kaynatıyoruz kaynattıgımız suya kavanozları bırakıp 20 dakika kaynatıp tencereden çıkarıp ters çevirerek sogumaya bırakıyoruz soguduktan sonra kullanıma hazır...

NOT:Miktarı daha az yapacaksak 2.3.4 bölerek yapabiliriz


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
           
Bul
Cevapla
#2
erdekte yediğimiz buydu dimi?çok acıydı çokkkkkk Gulumse
Bul
Cevapla
#3
LeVrEkCi yazdı:erdekte yediğimiz buydu dimi?çok acıydı çokkkkkk Gulumse

Evet abi ta kendisi SiyirdimSana gönderecem ramazan ayında sahurda yemen içinSiyirdim
Bul
Cevapla
#4
uğraşmak zor göründü muratcım.o kavanozlardan alayım ben bir tane.
Eline sağlık kardşim.Siyirdim
Bul
Cevapla
#5
muratım teşekkürler eline sağlık .AlkisAlkis
Bul
Cevapla
#6
doğalı kadar güzeli yok.kendin yapmak en güzeli.
ellerine sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Cevapla
#7
çok acıydı yaw erdekte yediğimiz Nayirolamaz
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET
**********


[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Cevapla
#8
murat eline tarifine sağlık.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Cevapla
#9
Atom gibiydi anında daha hararet kırmızıya çıkıyorduMahcupMahcup Şaka falan ama acısıylada güzeldi be her şeySefiom
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Cevapla
#10
Ellerine sağlıkAlkis
Bornova - izmir
Bul
Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi