Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
www.oyuncu.com
arkadaşlar son 2 aydır Oyun Oyna, Tavla | Okey, Batak, MMO ve Flash Oyunlar Oyuncu.com'da sitesinde hanımın dayısının tavsiyesiyle tavla oynuyorum,orada tavla perisi salonunda oynamak için 100000 puan üstü olmak gerekiyor fakat o salonda hep usta tavlacılar ve kaliteli insanlar var.her akşam 22:00 de isteyen üyeler puan ödüllü turnuva yapıyor,eleme usülü finale kadar gidip finali alıp o gecenin şampiyonu oluyorsunuz.ayda bir 100000 puan ödüllü turnuva oluyor.
tavla sever birçok üyemiz oldugunu bildiğim için duyuru yapmak istedim.oradaki kullanıcı adım levrekci34 dür.
100000 puan olmak tabii zaman alıyor ama oldumuda zevkli oluyor.Seerf
oradada tavlada dostlarla zaman geçirmek güzel olabilir.Seerf
Bul
Üye oldum Alkis
Bul
üye oldum.76
Bul
iyi eylenceler sizlere...
Bul
üye olanlar,şansınız bol olsun.
levrekçi34 nikli tavlacıyı yenen, yendiği ekranın resmini çeksin,paylaşsın ödülü benden alsın.
de hadi göreyim sizleri.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:üye olanlar,şansınız bol olsun.
levrekçi34 nikli tavlacıyı yenen, yendiği ekranın resmini çeksin,paylaşsın ödülü benden alsın.
de hadi göreyim sizleri.Gulumse

Gulumseabi üye olalı 1-1.5 ay oldu 9-10 final oynadım oynadığım fiinallerin 1 ini alamadım,yarı final de çok oynadım.oyuncuların hepsi çok iyi oyuncular hepsi kaliteli bay ve bayanlar,zar eşit geldiği sürece kaybetmiyorum finali alıyorum Gulumse
10 dakika sonra bu geceki turnuvaya başlıyacağız.
Bul
LeVrEkCi yazdı:Gulumseabi üye olalı 1-1.5 ay oldu 9-10 final oynadım oynadığım fiinallerin 1 ini alamadım,yarı final de çok oynadım.oyuncuların hepsi çok iyi oyuncular hepsi kaliteli bay ve bayanlar,zar eşit geldiği sürece kaybetmiyorum finali alıyorum Gulumse
10 dakika sonra bu geceki turnuvaya başlıyacağız.

bu oynadıkların işin piri.
ben bizim üyeler için konuştum.
zarları sağlam salla ,hadi bakalım iyi şanslar.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Burda internet çok fazla gidip geliyorHadiordansana bol şanslarGulumse
Bornova - izmir
Bul
Bol şans Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Alkis Şeytanlarınız bol olsun Siyirdim
Bul

Hızlı Menü: