Arkadaşlar Nisan ayının son haftası ve Mayıs ayı boyunca Lüfer ve aile fertleri karadenize dönüş yoluna çıkıyorlar. Bizde naçizane buna hazırlanalım dedik.
Bazılarını kendimiz kestirdik bazılarını hazır alıp üzerinde oynamak suretiyle resimlerdeki kaşıkları kendimize imal ettik.
Beğenilerinize sunuyorum.
Herkese bol balıklı avlar.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE] [SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
tahsinmersin yazdı:Oooovv hepsi şıkır şıkır olmuş.nasipleri bol olsun.
ellerine sağlık.
Tahsin abi teşekkürler. Hepsinin çalışacağını sanmıyorum. Ama aradan 2-3 tanesi iş yaparsa 3-4 tane daha yapıp 2 antende kullanırım diyorum. Kısmet bakalım.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE] [SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:eline emeğine sağlık adaş,bol balıklı avların olsun.rastgele
Adaşım sağol. Biliyorsun aslında ben pek uğraşmam bu işlerle. Ama busene oltacılar yaparken canım çekti bende yaptım. Çalışacak mı bakalım. Kaşıkları rezil etmeyelim de.