Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GESBADER resmi açılışı
GESBADER (Gebze Sportif Amatör Olta Balıkcılığı Ve Su Hayatını Koruma Derneği)
Arkadaşlar sportif ve amatör balıkcılık adına Gebzenin ilk ve tek derneğini resmi olarak kurmuş bulunuyoruz.
Ben de kurucu üyeler arasındayım.
Cumartesi günü resmi açılışı yaptık.
Oltacılarder (Ankara)
Samader (Sakarya)
Kamader (Kocaeli)
ve diğer illerden gelenler oldu,İstanbuldan SHİMANO yetkilileri de aynı zamanda katıldı.
Güzel bir açılış oldu.
Amacımız ismimizde açık zaten,yapacağımız bütün organizasyon ve faliyetlerde çevreyi ve doğal hayatı koruma,toplumu ve gençlerimizi bilinçlendirme,sürdürülebilir avcılık için '' yakala bırak'' anlayışını ön planda tutacağız.
Bizzat tüm amatör ve sportif balıkcılar derneğimize üye olabilirler.
Facebookta da sayfamızı takip etmenizi tavsiye ediyorum.
Vatana,millete hayırlı olsun.
http://www.facebook.com/groups/gesbader/...p_activity

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Çevreyi ve doğal hayatı koruma adına yapacağın çalışmalarınız için başarılar dilerim.Hayırlı olsun.
Bornova - izmir
Bul
Hayırli ve uğurlu olsun.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Hayırlı uğurlu olsun başarılar...
Bul
Hayırlı uğurlu olsun Rıfat abi AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
derneğiniz hayırlı olsun Rıfat, doğayı korumak adına sizlere başarılar dilerim. günümüz şartlarında çevreye olan saygı ve sevgi yok olma aşamasına maalesef siyasi iktidar ve çıkar amaçlı çeteler sayesinde geldi, bir kaç kum ocağı, taş ocağı yapabilmek adına ormanlar ve dereler talan edildi ve edilmekte, çevrenize sahip çıkın.....
Bul
bir arkadaşımızın yazmış olduğu yazıya istinaden yazmak ihtiyacı duydum İzmir Pınarbaşında olanlara buradan seslenmeme sayın idareciler lütfen müseade edin her yere yazdığımıda belirtmek isterm .Buradan sonra yazacaklarımı büyük harfle yazacağım ama site mensuplarıyla hiç bir alakası yoktur.İzin verildiğine inanıyorum ve bütün site mensuplarınında bir şeyler yazmasını dilerim. Heeeeyyyy 550 kişi lütfen bir şeylerin sahibi olacağım diye ALLAH'ın bizlere bahşettiklerini MADDİYAT İÇİN YOK ETMEYİN BÜTÜN BU PİSLİKLERİN MÜSEBBİMİ SİZLERSİNİZ bakın bu sitenin hepside birbirimizle kardeş olarak gördük bu nedenledirki bizler doğa ve tabitın takipçileriz yanlış yapmamaya ve de yanlış yapanları uyarmaya çalışıyoruz Pınarbaşı İzmirin oksijeninin kaynağı üç kişi para kazanacak diye bütün doğa katlediliyor.Sayın İzmir valisi sizde buna çanakmı tutuyorsunuz buna hayır diyorsanız durdurun oradaki doğa katliamını sayın site mensupları.Özellikle İzmirli olanlar bunun ne olduğunu bilmiyorsanız Evka 3 Evka 4 veya Bornovaya gelin NİF dağına bir bakın bakalım neler görecek ve vijdanınız rahat duracakmı hepinize saygılarımı arz ederim
Bul
hakan sitemize siyaseti karıştırma.ayrıca bu konuyla yazdıklrının ne alakası vaar anlayamadım?
Bul
hayırlı olsun rıfat,başarılar dilerim Alkis
Bul
hakan ayrıca hiçbirzaman büyük harfle yazmana izin vermiyorum haberin olsun.işine gelmiyorsa buyur çık siteden.kurallarımız belli.bu yazılanları sen okuduktan sonra sileceğim.sitenin tadını çıkarmaya hakkın yok.önce bi site kurallarımızı oku.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  eşkina taşının resmi iskorpitix 18 3,125 06-05-2007, 03:52
Son Yorum: eşref sürek

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi