Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tuna Boyları
76 İyi akşamlar...

Geçtiğimiz günlerde görev sebebiyle Balkanlardaydım...

Tuna nehri kıyısında bir balıkçı kasabası olan Tutrakan (Bulgaristan-Romanya sınırı) ve Tuna nehrinde çektiğim fotoğrafları sizlerle paylaşıyorum...

1. Fotoğraf : Tutrakan Balıkçılık Etnografya müzesi önündeki balıkçı heykeli
2. Fotoğraf : Müze önündeki çapalar
3. Fotoğraf : Tutrakan Balıkçılık Etnografya müzesi ( Kapalı olduğu için içeri giremedim ne yazık ki )
4. Fotoğraf : Sovyetler Birliği Donanması Tuna Hücumbot Komutanlığına ait sergilenen bir hücumbot
5. Fotoğraf : Tuna nehri ( Karşı kıyı : Romanya )
6. Fotoğraf : Tuna nehri
7. Fotoğraf : Tutrakan balık mezat yerinde satılıan balıklar ( 2 kg'lık Tolstolob : Gümüş sazanı )
8. Fotoğraf : Tutrakan balık mezat yerinde satılıan balıklar ( 6 kg'lık Tuna Sazanı )
9. Fotoğraf : Balık mezat yerinden aldığımız temizlenmiş 2 tane Tolstolob balığı
10. Fotoğraf : Mastika eşliğinde Tolstolob tava , Afiyet olsun Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]
Deniz üstünde yürürüz... Düşmanı arar buluruz... Öcümüzü komaz alırız... Bize " BAHRİYELİ " derler...
Bul
Paylaşım için teşekkürler komutan..Gulumse
Bul
ilhan komutanım paylaşım harika benim nehirde güzel av yapmışsınız Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:ilhan komutanım paylaşım harika benim nehirde güzel av yapmışsınız Seerf

Doğup büyüdüğüm Tuna nehri kıyılarında avlanmak kısmet olmadı ama balığını çok yedik... Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]
Deniz üstünde yürürüz... Düşmanı arar buluruz... Öcümüzü komaz alırız... Bize " BAHRİYELİ " derler...
Bul
Hoş geldin komutanım76hiç bahsetmedin bu Tolstolob balığındanHappy
görüntüsü nefis,lezzeti görüntüsü gibiyse,mastikaylada iyi gitmişdir.Afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Hoş geldin komutanım76hiç bahsetmedin bu Tolstolob balığındanHappy
görüntüsü nefis,lezzeti görüntüsü gibiyse,mastikaylada iyi gitmişdir.Afiyet olsunSeerf

Hoşbulduk...76
Tolstolob'u sona sakladım , süpriz olarak...Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Bu güzel paylaşım için teşekkürler komutanım...
Bul
eline sağlık komutanım.teşekürler.76
Bul
eline sağlık usta Alkis
Bul
Hoşgeldiniz, ellerinize sağlık. sazanın rengi harika gözüküyor. odun ateşinde pişmiş halide muhteşem olabilirdi. Afiyetler olsun.Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi