Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum duyurusu
site yönetimi ortak kararıyla bundan sonra vip,gold,silver,üstad..vs ünvanları veya mod,smod,co-admin gibi yetkileri kişilerin forumumuza verdiği değere,katılım yoğunluğuna,online olup olmayışına bağlı olarak yükselteceğiz veya düşüreceğiz.
mazeretsiz olarak (hastalık,maddi imkansızlık..vs)siteye şahsi kırgınlık,haksızlık veya kaprislerinden dolayı girmeyen,siteyi ailesi gibi görmeyip unutan,2-3 ayda bir uğrayıp 2 mesaj atan...vs durumlarda ünvan veya yetkiler alınacaktır.siteyi ailemiz olarak gören,sık sık konular ve raporlarla siteyi renklendiren,az yazsada online olarak bizlere hem değer veren hemde moral veren arkadaşlarımızıda ünvan ve yetki verilecektir.uygulamada mesaj sayısı önemli değildir,mesaj sayısı 100 olan bir kişi bile uyumlu oldugu sürece yükseltilecektir.
kimsenin burada yetki veya ünvan için bulunmadığını biliyoruz,bunlar forumumuzun önemli bir ortam oldugunu herkesin bilmesi için yapılmıştır.burada bizleri yalnız bırakmayıp bizlere yardıcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz.biz bir aileyiz ve her kayıt olan yeni üyemizin bu aileye uyum sağlayıp anlayışla ve gayretle burada olması bizleri heyecanlandırıyor mutlu ediyor.inşallah ilelebet bu güzel ortam sürer.
yeni uygulamamız hayırlı olsun.
Bul
Hiç bir kırgınlığın olmadığı,
Büyüklerin küçükleri sevdiği,
Küçüklerin büyükleri saydığı,
Her birimiz çok farklıyız ama ortak sevdamız balık ve deniz.
Balık avı dışında hiçbir şeyin paylaşılmadığı bir platform olması dileğiyle.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Hiç bir kırgınlığın olmadığı,
Büyüklerin küçükleri sevdiği,
Küçüklerin büyükleri saydığı,
Her birimiz çok farklıyız ama sevdamız balık ve deniz.
Balık avı dışında hiçbir şeyin paylaşılmadığı bir platform olması dileğiyle. Seerf

harika özetlemişsin salih abi,teşekkürler SeerfAlkis
Bul
neyse böyle düşünenleri aramızda istemiyoruz sakın gelmesinler kırıcı olmayalım boşuna ....
bu arada tekne kontenjanını öğrenmek lazım ona göre fazla isim olursa sıkıntı olmasın.şimdiden ayarla istersen murat tekneyi.
18/02/1976
Bul
mustafaali yazdı:neyse böyle düşünenleri aramızda istemiyoruz sakın gelmesinler kırıcı olmayalım boşuna ....
bu arada tekne kontenjanını öğrenmek lazım ona göre fazla isim olursa sıkıntı olmasın.şimdiden ayarla istersen murat tekneyi.

örnekleri sildim mustafa ali,sonuçta olan olmuş biten bitmiş.yani bitti gitti.şimdi önümüze bakalım,bundan sonra yeni dostlarımız olsun yeni insanlar tanıyalım ama buranın kıymetini bilen gerçek dostlar istiyoruz,en ufak sallantıda gemiyi terkedenler olmasın istiyoruz.aile kavramını benimsemiş insanlar istiyoruz,anlayışı bol gönüller istiyoruz.hayat kısa hepimiz geçip gideceğiz ama dostluklar unutulmayacak.yeterince stresli ve karışık günlerden geçiyoruz,burada hepimizin ortak hobisi sayesinde eğlenerek gülümseyerek olgunca ailece olmak varken gereksiz tartışmalara,bebekçe küsmelere,alınganlıklara gerek yok.koca koca insanlara gülüyorum komik duruma düşüyorlar.buranın kıymetini bilmiyorlar yazık ediyorlar.kimsenin rantının olmadıgını herkes bilir inşallah.Seerf
Bul
biz kimse rant için giriyor demedik hüseyin amca,bizim rantımız yok gönül işi bizimkisi dedik.sende bırak artık bu işleri git bak başka biton site var.emeğine yazık bak kaçıncı kapanan kullanıcı adı oldu bu.seni üzmek istemiyorum kırmakda istemiyorum ama birçok sebebten dolayı anlaşamıyoruz.sorumlu oldugum bu sitede olmaman en iyisi.hayırlı günler.Seerf
(mustafaali kullanıcı adlı kişi hüseyin amcaymış bu konuda yazdıkları ve daha önceki yaptıgı birçok kural hatasından dolayı şifresi değiştirilerek siteden uzaklaştırılmıştır.)
Bul
Hayırlı olsun, ben emekli olduktan sonra siteye girişlerimde azalma oldu o yüzden hiç alınmamda gocunmamda yönetimin bildiği bir şey vardır ki böyle bir karar alma gereği duymuştur.
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yeni uygulama hayırlı ugurlu olsun
bu aile sıcaklıgı kaybolmadıgı sürece buradayızAlkis
Bul
Hayırlı olsun AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
Günlük hayatın stresinden arınmak için hobi edindiğimiz balıkçılığın bizleri nasıl birleştirdiğini organizasyonlarda yaşadık,takmayın,sadece takılınSeerfAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi