Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekirdağlı Ustalar'a..
Abiler,arkadaşlar merhaba..Bilenler bilir eskiden istanbulda yaşıyordum ancak şimdi uzunca bi süre tekirdağa yerleştim..Ee denizin olduğu yerde bende olursam balığa çıkmadan duramam..Ancak buraları çok fazla bilmiyorum.Merkez'de sahil,rıhtım taraflarında nerelerde hangi balık çıkar bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.Ayrıca Meydan Köftecisinin kuzey kanadında kalan balıkçı 2 ay daha canlı yem satmayacagını söyledi.Marinada ki teknelerde teke satıyolarmış ama herhangi bi bilgim yok henüz gidip bakmadım
Bul
yeni şehir hayırlı olsun serdar,tekirdağ bahar ve yaz aylarında güzel olur.
tekirdağ ve çevre sahillerde atçek rapalayla levrek tutuluyor,ayrıca istavrit fleto yemle kalkan tutuluyor,teke ile mırmır tutuluyor.liman içlerinde hamsi ile levrek tutuluyor.teke yi kepçe ile kaya altlarından toplayabilirsin.rastgele.
Bul
Deniz kenarında yaşamak müthiş olsa gerek. güneşin batışını bile seyretmek her halde yeter. yeni kent hayatınızda umarım her şey gönlünüzce olur.
Bul
Nihat abi teşekkürler verdiğin bilgiler için en kısa sürede denemelere başlıcam.İnşallah güzel avlar olurda burda paylaşabilirim.bu arada olur ya hani buralarda tekne ile açılacak olan falan varsa masrafına ortak olmak kaidesiyle eşlik edebilirmSmile

Ayrıca Murat abi güzel dileklerin için teşekkürler..
Bul
Denizsiz bir şehir çok zor alışan için yeni şehirde her şey gönlünce olsunAlkis
Bul
Serdar Bildiğim kadarını cevaplayım... Sahildeki Kordon çay bahçesinin önunden bazen tavuk göğsü ile karagöz mırmır çıkar...
At çek'le bişey yakalayanı henüz görmedim marmara ereğlisi ve nato limanı hariç sahte balıkla levrek ve lüfer çıkar 4-6 havada tabi özellikle güneş doğmadan...
meydan köftecisinin sol çaprazındaki rastgele av marketin hemen 200 metre gerisinde kaya balık malzemeleri satış dükkanı var kaya abi orayada sor Tekirdağ yat limanındaki Bekçi Şaban abi benim babam teke satışını orada oldugu zamanlar yapar genelde yaz aylarında... zamanım oldukça cevaplarım...
Bul
Cümleten selamın aleyküm ben şahsım adına söylemek istedim kendim spin olta kullanıyorum rapala yapıyorum genelde kendimce sizlere sormak istediğim tekirdağ bölgesinde avlak olan yerler ile ilgili yardımcı olabilir misiniz ? nerede avlansam daha verimli av çıkarabilirim kendime ?
Bul
rapala_59 yazdı:Cümleten selamın aleyküm ben şahsım adına söylemek istedim kendim spin olta kullanıyorum rapala yapıyorum genelde kendimce sizlere sormak istediğim tekirdağ bölgesinde avlak olan yerler ile ilgili yardımcı olabilir misiniz ? nerede avlansam daha verimli av çıkarabilirim kendime ?

Aleyküm selam,gökhan aramıza hoşgeldin.marmara ereğlisi bağlar deresinin denize döküldüğü yerin sol tarafındaki kayalıklardan 3 kez levrek tuttum,güzel meradır tavsiye ederim.
nato limanı harika meradır tavsiye ederim.
marmara ereğlisi mezbaa nın oldugu kayalık oldugu gibi güzel meradır.
rastgele.
Bul
Teşekkür ederim nihat abim bu söylediğin yerleri değerlendireceğim bu hafta.. ben genelde beyazköydeki ufak iskeleyi, nato limanı, akport liman ile ofis in arasındaki aradan, ve kumbağ tepedeki yapay çamlığın altındaki eski balık üretim çiftliğinin ilerisinde avlanıyorum bu zamanlarda tam olarak nasıl bir rapala ile ne avlayacağımı tam kestiremiyorum ama dediğiniz yerleri değirlendireceğim.. yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim herkese hayırlı bereketli avlar diliyorum rast gele Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi