Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uyan Türkiye'm Balığına Sahip Çık
Değerli abilerim ve kardeşlerim forumda çok fazla etkin olamıyorum size karşı mahcubum. Affet ama uzun zamandan beri yapmak istediğim birşey vardı. Doğa dostu ve balık dostu olan gönüllü herkesi bir şekilde bir araya toplamak istiyordum. bunun nedeni ise gırgırların ve deniz kirliliğinin sularımıza verdiği zararı protesto edebileceğimiz ve sesimizi duyurabileceğimiz bir gösteri düzenlemektir. bunuda önce sanal ortamda gerekli sayıya ulaşıp sonra yetkili kurumlardan izin alıp kanunlar çerçevesinde icra etmek istiyorum. benim nacizane fikrim bu yönde. sizlerin de bana destek olmanızı umut ediyorum. facebook ta yeni bir grup kurdum. sizden istediğim gruba üye olmanız ve gönül birliği kurup bu işi somut bir gösteriye dönüştürmek. belki bu şekilde yetkililere sesimizi duyurabiliriz de ufak ta olsa bir sonuç alabiliriz. ben lise mezunu birisiyim. hukuktan pek fazla birşey anlamam. bize yardımcı olabilecek, hukukla içiçe hukuktan anlayan değerli büyüklerimizden yardım talep ediyoruz. bizi bu konuda aydınlatacak ve yol gösterecek. anlayışınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

facebook grup sayfamız,
https://www.facebook.com/groups/669476146416344/

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
sevgili kardeşim güzel düşünceleriniz için teşekkürler.şimdiye kadar bu tür konular meydana geldiğinde gerekli yardımlar sitemiz tarafından yapılmıştır.bu konu hakkındada adminlerimiz,mod.larımız ve diğer büyük abilerimizin bu konuda yapacağı açıklamalardan sonra biz üyelerden destekler gelebilir.bekliyelim görelim.Gulumse
iyi çalışmalar.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:sevgili kardeşim güzel düşünceleriniz için teşekkürler.şimdiye kadar bu tür konular meydana geldiğinde gerekli yardımlar sitemiz tarafından yapılmıştır.bu konu hakkındada adminlerimiz,mod.larımız ve diğer büyük abilerimizin bu konuda yapacağı açıklamalardan sonra biz üyelerden destekler gelebilir.bekliyelim görelim.Gulumse
iyi çalışmalar.

Teşekkür ederim tahsin abi, ama kimse bu işe sıcak bakmıyor sanırım baksana kimseden bi ses seda çıkmıyor. SnifsinfSnifsinfSnifsinf
Sevgili dostum, inşallah sürdürülebilir bir avcılık anlayışına destek olması dileği ile ....
ishak BALLICA yazdı:Sevgili dostum, inşallah sürdürülebilir bir avcılık anlayışına destek olması dileği ile ....

Teşekkür ederim ishak abi, ,inşallah en yakın zamanda somut bir adım ile bu işi sonuçlandırabiliriz. Katılımın için ayrıca teşekkür ederim.
İster amatör ister profösyonel olsun, balık avcılığı yapılan ortamlardan ve canlılarından nesiller boyunca verimli bir şekilde yararlanmak , yani kısaca '' sürdürülebilir avcılık '' diye isimlendirdiğimiz olgunun hayata geçirilmesi amacıyla gerek kişisel olsun gerek forum veya Green Peace gibi kitle hareketleri olsun girişimlerine amatorbalikci.net olarak hep destek verdik,kampanyalarına imza attık.
Bu yönde yapılan tüm çalışmaları her zaman desteklemekteyiz. Ama kurduğunuz guruba üyelik konusunda karar arkadaşlarımızındır..

(Not : Neden ''kapalı'' gurup kurdunuz merak ettim ? )
Bul
Lakerda yazdı:İster amatör ister profösyonel olsun, balık avcılığı yapılan ortamlardan ve canlılarından nesiller boyunca verimli bir şekilde yararlanmak , yani kısaca '' sürdürülebilir avcılık '' diye isimlendirdiğimiz olgunun hayata geçirilmesi amacıyla gerek kişisel olsun gerek forum veya Green Peace gibi kitle hareketleri olsun girişimlerine amatorbalikci.net olarak hep destek verdik,kampanyalarına imza attık.
Bu yönde yapılan tüm çalışmaları her zaman desteklemekteyiz. Ama kurduğunuz guruba üyelik konusunda karar arkadaşlarımızındır..

(Not : Neden ''kapalı'' gurup kurdunuz merak ettim ? )

Mehmet abi ilginiz ve alkanız için teşekkür ederim. Tabikiherkesin kendi görüşüne ve isteğine saygımız sonsuzdur.
grubun kapalı olmasının sebebini grup açıklamasında atlamışız abi kusurumuza bakmayın lütfen. grubun kapalı olmasında ki sebep şudur saygıdeğer mehmet abim, herhangi bir art niyetli kişilere karşı olabildiğince seçici davranmak ve gereksiz paylaşımlarla kafa bulandırabilecek şahısların önüne geçmektir. tabiki kimin ne düşünceye sahip olduğunu bilemeyiz ama en azından ufakta olsa bi profil incelemesinden sonra onay vermemiz daha mantıklıdır diye düşündük. bu yaptığımızda kesinlikle art niyet yoktur. amacımız zaten grupta yeterli sayıyı yakaladığımızda gerekli hukiki işlemleri başlatıp izin aldıktan sonra medya önünde sesimizi duyurabileceğimiz bir gösteri düzenlemek. he bunda ne kadar başarılı olabiliriz çok fazla kestiremiyorum ama denemekte fayda var diye düşünüyorum. bi nebze olsun bu işte başarılı olabilirsek ne mutlu bizlere. öbür taraftan bizde bu iş için yapılan kampanyaları destekliyoruz imzalanması gereken kampanyaları imzalıyoruz. sonuçta bizim ve bizden olanların geleceği için her ne olursa onun arkasında olmaya çalışıyoruz. birde şu var grubumuzda samimiyetine inandığımız gerek diğer grup yöneticileri gerekse bu işle daima ilgilenebilecek arkadaşlarımızı yönetici olarak görüyor ve ekliyoruz. maksatımız tez vakitte sayıyı ve çıtayı yükseltip biran önce somut bir organizasyon sağlamaktır. şuna kesinlikle inanabilirsiniz, hiç bir şekilde sayıyı yükseltipte ego tatmin etmek gibi bir lüksiyetimiz yoktur. sevgili mehmet abim iznin olursa seninde grubumuza katılman ve orada yönetici olmandır. siz büyüklerimizin düşünceleri bizler için çok önemlidir. ben şimdiden teşekkür ediyorum.
mehmet kardeşim başarılar dilerim elimizden geleni yaparız.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:mehmet kardeşim başarılar dilerim elimizden geleni yaparız.Alkis

Teşekkür ederim Fikret abim. Elinizden teleni yapacagınızdan hiç şüphemiz yok.. AlkisAlkisAlkis
Birde şu midye çıkartanlar yokmu artık kıyılarımız bembeyaz oldu kazımaya ve insanlara yedirmeye devam ediyorlar . Kimseye laf söylenmiyor kovalar limit altı balıklarla dolu yapraları çinekop tuttuk diyorlar amatör balıkçılık anlayışı yok bunlara nasıl izah edilecek hep aynı şeyleri söyleyip duruyoruz saygılarımla .Gulumse
BALIK TUTMAK BİR TERAPİDİR .
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi