Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul'da Tekne İle Açılmak İsteyenlere Duyuru
Arkadaşlar,Abiler Hepinize Merhaba.

Az önce Sahibinden.com'da dolaşırken bi ilan gördüm Balık turları için saatlik 50 lira gibi bi bedel ön görmüş bi abimiz.Tekne ( adamın demesine göre ) 5-6 Kişilikmiş ancak biz onu arkayı beşleyerek,sağa sola birer kişi fazlası ile 8-9 kişiliğe çıkarırız diye düşünüyorum.Hani ufak çaplı da olsa bi tur düzenlesek ?

Hem güzel vakit geçirmiş oluruz hemde kısmetimizde ne varsa çekeriz Smile hem arka tarafta ki mangalı da cabası Smile
Bul
serdar linki reklama girdiği için kaldırmak zorunda kaldım.böyle bir organizasyonu hep düşündük ama kıyı organizasyonu yapabildik.istanbuldaki organizasyonlarımıza 30-40 kişi arası katılıyor,2 kez Türkiye organizasyonu yaptık biri sarozda biri erdekte o organizasyonlarda 30-40 kişiydi.tekne ile ufak bir organizasyon olabilir.bunun için 8-10 kişi alabilecek yakın dostlarımız var haber verin yeter diyorlar.bunu değerlendirelim değerlendirmesinede bu ara hava fena soğuk biraz güzel hava yakalarsak neden olmasın.ilgine teşekkürler.
Bul
abi kusura bakma belli bi msj yazdıktan sonra link verilebilir diye biliyodum o yüzden link ekledim.Valla abi bu kadar usta varken bu organizasyona benim yeltenmem olmaz açıkcası o yüzden geride duruyorum birz
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi