20-11-2013, 12:40
merhaba arkadaşlar. istanbul da paragat süngeri nerede bulabilirim.yardımcı olabilirmisiniz..
paragat süngeri
|
20-11-2013, 12:40
merhaba arkadaşlar. istanbul da paragat süngeri nerede bulabilirim.yardımcı olabilirmisiniz..
20-11-2013, 12:50
askarr yazdı:merhaba arkadaşlar. istanbul da paragat süngeri nerede bulabilirim.yardımcı olabilirmisiniz.. Askar, paragat kullanımı amatör balıkçılıkta yasak olduğu ve ticari balıkçılık alanına girdiği için sitemizde bu bilgiye ulaşman mümkün değildir. Kolay gelsin.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
17-01-2014, 10:16
sadece denizler içinmi tatlısularda yani göllerdede kullanılabiliyormu.. güzel bir paylaşım teşekkürler
"Add Mee"
addme yazdı:sadece denizler içinmi tatlısularda yani göllerdede kullanılabiliyormu.. güzel bir paylaşım teşekkürlerKeyifli paylaşımlar dileğiyle hoşgeldiniz. ![]() ![]()
17-01-2014, 16:01
ama sitenizde catır catır paragat kullanıp, av raporun veren arkadaşlar var??
OKTAY ARIKAN -1970-GEBZE
17-01-2014, 16:16
vatos70 yazdı:ama sitenizde catır catır paragat kullanıp, av raporun veren arkadaşlar var?? Haklısınız ama bir şeyi gözden kaçırmışsınız hangi ülkede avlandığı. ![]() Paragatın amatör balıkçılıkta ülkemizde yasak fakat bazı ülkelerde serbest onlarda bulunmuş olduğu ülkelerde kanunlara uyarak avlandığı için yayınlamada sakınca yok.
17-01-2014, 16:18
vatos70 yazdı:ama sitenizde catır catır paragat kullanıp, av raporun veren arkadaşlar var?? evet Oktay.. catir catir rapor verenlerden basta gelen benim.. musade edersen savunmami yapayim..suclamana karsi ben yunanistanda yasiyorum..diger greek team uyeleri gibi bati trakya turk azinligi simdi bu nedenle yasadigim ulkenin kanunlari bana paagat ile av yapmaya musade ediyor..kanca sayisi belirli olarak ki..bizlerde bu sinirlamaya uyuyoruz.. hal boyle olunca,burada sirkuleri delen bir konu olmadigini dusunuyorum
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
17-01-2014, 17:11
![]() ben gene de ne şartla olursa olsun amatör balıkcılık forumunu altında paylaşım yapılan bir sitede , böyle paylaşımın doğru olmadığını düşünüyorum. Faruk bey'in raporlarında hiç bilgisi olmayan insanların bile , rahatça paragat hakkında bilgi sahibi (resimlerden) olacağını düşünüyorum.tabii bu sadece benim düşüncem. sonuçta site yöteminin verdiği karara saygı duymak gerekir.
OKTAY ARIKAN -1970-GEBZE
vatos70 yazdı:ama sitenizde catır catır paragat kullanıp, av raporun veren arkadaşlar var??Arkadaşlar haklı eleştirilere her zaman açığız ama lütfen eleştiriler yersiz olmasın. Faruk kaptanın da belirttiği gibi paragat avı raporları Yunanistan'daki Türk kardeşlerimizden gelmektedir.Onlar da kendi ülkelerinin yasak ve kurallarına uygun av yapmaklar. Türkiye'den yapılan av paylaşımlarını güncel tebliğlere uygunluğu konusunda gerekli hassasiyeti göstermekteyiz. Ayrıca sadece Yunanistan'dan değil Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden ve hatta Avustralya'dan gelen av raporlarımız var.Onlara nasıl deriz ki 3/2 tebliğe göre av yapın ?? .Forumumuz sadece Türkiye sınırları içinde yaşayanlara değil dünyaya açıktır. Katılımcı,samimi ve saygın paylaşımlarda bulunmakta olan sevgili Greek Team üyesi arkadaşlarıma ve dolayısıyla forumumuza yapılmış bu eleştiriyi kınıyorum..
17-01-2014, 18:10
vatos70 yazdı: bulunduğu ülkede yasal olan avı yapıp paylaşanı değilde o avın ülkemizde yasal olmadığını bilerek ,bu paylaşımdan kendine örnek çıkarıp avlanmaya çabalayanı eleştirmek daha mantıklı değil mi,ayrıca Faruk abim ve diğer greek team üyelerinin paylaşımlarındaki bir gerçeği de gözardı ediyorsunuz, paragat yönteminde aslında bir sorun yok,sorun uygulayan kişilerin avlanma bilinçlerinde,ülkemizde bu bilinç gelişmediğinden yasak,oysa buna sahip olsak av bol avlanma çeşidi bol yaşar gideriz değilmi abiciğim ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|