Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AHA,BUYUKLERDEN BIRI....
Vakit buldukca,fotolari gonderiyorum.tekneden 5 metre asagidan,sabah 4 siralari.kopek baligini beklerken bu sinepa geldi,dalgali suyu sever,denizin oynamasi lagizim.Dislerine dikkat etmek lagizim,celik tel kullanilir.birazda latife yaptik,oda havamiz olsunSmile))kankam olan moonstarin sayesinde....Smile))saolsun tekne ehliyetini aldida rahatladik..
Bul
Helal olsun hakooooooooooooooo.Helal olsun evlatlara.Yazı mükemmeldi.Ufaklıkları benim yerime öp abi.Tebrikler güzel bi av olmuş valla.Devamını herzaman bekleriz.
Bul
tebrikler hako bende nisan mayıs gibi slm larımı gönderecem oralara inşallah Smile) daha bol ve büyükleri rastgelsin inşallahhh rastgele
Bul
Ellerin dert görmesin maşallah maaşallah çok iyi devamı daha büyükleri olur inşallah
Bul
olacak hocam daha buyukleride olacak.yil sonu tatilimi bekliyorum,sirf sizin icin vallah,sizin icin 5 saatlik yola gidip.3 gun avlanicam.luferlerin 3kilodan yukarilarini tutucam,ben dedim,burasi kis iken orasi,yaz su anda burada yaza giriyoz,kis aylarinda burada kuduruyordum,aha yaza girdik,aha size balik,aha size aslanlar gibi ogullarim,demokan ,atakan,,,Smile))
Bul
süper av olmuş tebrik ederim. darısı daha büyüklerine inşallah.
nerdecahit usta.nerede,sayin ustad abim nerelerdesiniz,benim balikci dostlarim(vallah nedendir bu gun gaza geldim ha)Smile))aha buralarin baba baliklarin biriSmile))
Bul
abi süper balık kafasıda öküz kellesi gibi bunun paçası oluyormu tam paçalık kelle
Bul
hako yerel saatiniz şu an kaç.bizle kaç saat fark var.bu arada bu balık ne böyle dişleri adamı yer gibi duruyor.Çocuklara selam.ve kolay değil tabiki bu balıklardan tutmak.bu balık sadece okyanus ta mı bulunur.
Bul
ellerine sağlık birader.o balığı yeğenler tutmuş galiba sende ben tutum diye hava at bakalım.paylaşımın için sağol darısı daha büyüklerine inşallah. rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu sezon yaptığım eşkina avlarından biri FİKRİ BAŞKAN 14 3,649 01-10-2008, 13:58
Son Yorum: naxos 5
  Aha buda buralarin degerli baliklarindan biri. HakoAVUSTURALYA 26 4,218 28-11-2006, 00:57
Son Yorum: yavrutimsah35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi