Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uTorrent
Az yer kaplamasına rağmen sunduğu özelliklerle en çok tercih edilen torrent yöneticilerinden olan uTorrent güçlenen yeni sürümüyle her isteğinize cevap verecek.

Hız limitini yönetme, çok sayıda torrent dosyasını aynı anda indirme, RSS girdilerini otomatik olarak indirme gibi özelliklerine pek çok yeni özellik ekleyen program torrent kullanıcılarının ilk tercihi.

uTorrent 3'ün Yeni Özellikleri:

(*)Stream: Torrent 3 ile dosyaları indirirken ön izleme imkanınız var. Bu sayede fimleri izlemeye başlamak için bitmesini beklemenize gerek kalmıyor.

(*)uTorrent Web: uTorrent 3 ile beraber kullanıcılar web sayfası üzerinden açtıkları hesaplarla dosyalara uzaktan erişim imkanı bulabilecek. Böylece indirilen torrent dosyalarının durumunu monitörleyebilir veya yönetebilirsiniz.

(*)Puanlama ve yorum: uTorrent kullanıcıları program üzerinden torrent dosyalarına puan vererek ve yorum yaparak hatalı dosyaları indirmenizi engelleyecek.

İndirmek için Tıklayınız

Not : uTorrent internet üzerinde sanal paylaşım platformudur. Kullanıcılar birbirlerinden ağ üzerinde paylaşım yapmakta olduğu için yasal sorun yaşanabilecek her hangi bir durum söz konusu değildir.
Programın ana mantığı ; Bir dosya torrent halinde hazırlanır bu dosya 10 kullanıcıda aktiftir. Siz bu dosyayı indirmek istediğinizde aktif olan 10 kişiden bu dosyayı indirmeye başlarsınız. Paylaşım ve internet hızınız indirme hızınıza etki etmektedir.

Konu ile ilgili sorularınız olursa bildiğim kadarıyla seve seve cevaplarım.

Çağımızın en gözde olayı internettir. İnternetten en güvenli indirme işlemi uTorrent'ten yapılır.
Teşekkürler paylaşım için. ..
Bul
Paylaşım için teşekkürler Alkis
Sazanları özledim...
Bul
Paylaşım için teşekkürlerAlkis
Bornova - izmir
Bul
Tevfik, ben bittorrent kullanıyorum fena değil ama senin programıda deneyeceğim.
program neysede adam gibi torrent sitesi kalmadı (yada ben bulamıyorum) tavsiye edebileceğin site varsa pm atarmısın lütfen. siteyi sıkıntıya sokmayalım.

paylaşım için teşekkürler Smile
Bul
Yıllardır Torrent kullanıyorum belli başlı bu işte isim yapmış 2-3 site var zaten ve bunlar da da bir çok çalışmalarda bulundum ve bu konularda elimden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırım Smile
DeLi_KuRT yazdı:Yıllardır Torrent kullanıyorum belli başlı bu işte isim yapmış 2-3 site var zaten ve bunlar da da bir çok çalışmalarda bulundum ve bu konularda elimden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırım Smile

Bende uzun zamandır kullanıyorum aynen dediğiniz gibi pek aktif site kalmadı artık. Bunların bide arama motoru vardı sanırım Yurtdışı kaynaklı dosyalarda indirebiliyorduk. Onlarda paylaşım daha fazla olduğu için Türk sitelerine nazaran oldukça hızlı indirme olabiliyordu. Gulumse

meteor yazdı:Tevfik, ben bittorrent kullanıyorum fena değil ama senin programıda deneyeceğim.
program neysede adam gibi torrent sitesi kalmadı (yada ben bulamıyorum) tavsiye edebileceğin site varsa pm atarmısın lütfen. siteyi sıkıntıya sokmayalım.

paylaşım için teşekkürler Smile

Ana mantık olarak aynı abi zaten onlar. Siteler konusunda özelden görüşelim. Gulumse

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi