Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
okuma v-system 2.40 ? 2.70 ? sizce ?
selamlar hepinize, boyum 1.82 uzun zamandır spin kamış almak isyitordum bu hafta bu işi halletmek istiyorum.Benim boyuma uygun olarak konu başlığında yazdığım okuma v-system kamışın hangi boyunu almalıyım sizce ? Okuma iyi bir spin kamışmış ve ayrıca yanında bazuka çantada varmış bu yüzden tercihlerim arasında öne çıktı. Shimano catania ve okuma sea spin lerede bakıyrum bu arada.
Bul
bigbossares yazdı:selamlar hepinize, boyum 1.82 uzun zamandır spin kamış almak isyitordum bu hafta bu işi halletmek istiyorum.Benim boyuma uygun olarak konu başlığında yazdığım okuma v-system kamışın hangi boyunu almalıyım sizce ? Okuma iyi bir spin kamışmış ve ayrıca yanında bazuka çantada varmış bu yüzden tercihlerim arasında öne çıktı. Shimano catania ve okuma sea spin lerede bakıyrum bu arada.

boyla alakalı oldugunu düşünmüyorum,bazı konuşmalarda kimi 270 öneriyor kimi 250 öneriyor,benim mantıgıma 270 daha doğru gibi geliyor,270 daha esnek oldugundan daha uzağa atabilecektir.yinede spin kamış kullananların yorumlarını bekleyin.şimdiden hayırlı olsun.
Bul
bigbossares yazdı:selamlar hepinize, boyum 1.82 uzun zamandır spin kamış almak isyitordum bu hafta bu işi halletmek istiyorum.Benim boyuma uygun olarak konu başlığında yazdığım okuma v-system kamışın hangi boyunu almalıyım sizce ? Okuma iyi bir spin kamışmış ve ayrıca yanında bazuka çantada varmış bu yüzden tercihlerim arasında öne çıktı. Shimano catania ve okuma sea spin lerede bakıyrum bu arada.
Okuma nın bahsettigin spin kamışının 2,70 olanından aldım 3 kere deneme fırsatım oldu ben gayet memnunum tabiki son karar senin...
Bul
LeVrEkCi yazdı:boyla alakalı oldugunu düşünmüyorum,bazı konuşmalarda kimi 270 öneriyor kimi 250 öneriyor,benim mantıgıma 270 daha doğru gibi geliyor,270 daha esnek oldugundan daha uzağa atabilecektir.yinede spin kamış kullananların yorumlarını bekleyin.şimdiden hayırlı olsun.

YaKaMoZ yazdı:Okuma nın bahsettigin spin kamışının 2,70 olanından aldım 3 kere deneme fırsatım oldu ben gayet memnunum tabiki son karar senin...

teşekkürler yorumlarınız için.Araştırdığım kadarıyla okuduklarımdan anladığım: 2.70 10-40 atarlı kamışın aksiyonu daha rahat oluyormuş, daha önce hiç at-çek yapmadım, her zaman yem bulmak, yemli ava çıkmak kolay olmuyor,en azından at-çek olayı daha rahat ve iyrıntısız, kamışı kap sahile geç tarzında.O yüzden v-system biraz pahalı ama bir daha bir daha kamışla uğraşmak istemiyorum.
Bul
bigbossares yazdı:teşekkürler yorumlarınız için.Araştırdığım kadarıyla okuduklarımdan anladığım: 2.70 10-40 atarlı kamışın aksiyonu daha rahat oluyormuş, daha önce hiç at-çek yapmadım, her zaman yem bulmak, yemli ava çıkmak kolay olmuyor,en azından at-çek olayı daha rahat ve iyrıntısız, kamışı kap sahile geç tarzında.O yüzden v-system biraz pahalı ama bir daha bir daha kamışla uğraşmak istemiyorum.

Bu düşüncene katılmamak mümkün degil ucuz etin yahnisi yavan oluyor malesef...
Bul
bigbossares yazdı:teşekkürler yorumlarınız için.Araştırdığım kadarıyla okuduklarımdan anladığım: 2.70 10-40 atarlı kamışın aksiyonu daha rahat oluyormuş, daha önce hiç at-çek yapmadım, her zaman yem bulmak, yemli ava çıkmak kolay olmuyor,en azından at-çek olayı daha rahat ve iyrıntısız, kamışı kap sahile geç tarzında.O yüzden v-system biraz pahalı ama bir daha bir daha kamışla uğraşmak istemiyorum.

at çek iyidir güzeldir fakat sabır ve efor ister,sıkılmadan bıkmadan usanmadan saatlerce atıp çekmek gerekir,bu bakımdan yemliye göre daha zordur.
Bul
2.70 olur derim ben çok memnunum..özellikle wtd aksiyonu çok iyi..hafif esnek güvenilir..şimdiden hayırlı olsun ..rastgele..
Seerf
Bul
2.70 de karar kıldım.Yarın siparişi vereceğim.Aldıktan sonrada at-çek ustalarının başını mesajlarımla ağrıtabilirim haberiniz olsunGulumse çünkü bunun daha sahtesi var, wdt denen aksiyonu var, su üzerimi dipte giden sahtesi var..amatör için soru bitmez, 2-3 sene sonra bakarsınız bende at-çek mesajlarına cevaplar vermeye başlarımSiyirdim
Bul
erkan hayırlı olsun balıklı raporlarını bekliyoruz.AlkisAlkis
Bul
okuma v system 2.70 kullan eğer kıyı jig yapmak istiyorsan aynı kamışla hemde spin 3.00 mt kuşkusuz en iyisi olur 20-60 atarlı alırsan çok daha iyi olur
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kafam karıştı sizce hangisi Zıpkıncı 10 3,095 04-03-2013, 21:32
Son Yorum: tahsinmersin
  Okuma surf konusunda acil yardım! maxtar 9 2,912 24-10-2012, 22:35
Son Yorum: FuRkAn *
  sizce hangisi? Ege 7 2,959 02-07-2008, 15:14
Son Yorum: Ege

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi