Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 gün istanbuldaydım.
sevgili arkadaşlarım perşembe günü akşamı yeğenimin aile arasında nişanını gerçeklerdik
sabah onda kalkıp annemin babamın mezarlarını ziyaret ettim cuma namazını eyüp sultanda kıldık ver elini bağaz ta kavağa kadar birde Nihat kardeşimin ereğlide olduğunu bildiğim halde dükkanının önünde durup birde kendi resmimi çektim iyi bir boğaz havasıydı cumartesi öğleden sonra köprüde bayağı takıldım azda olsa balık zevkimi aldım bol bol resim çektim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
vay ihtiyar delikanlı maşallah'ın var geziyorsun yeğenimize ömür buyu mutluluklar dilerimAffet balıkları almışsın daha ne olsun bravo tebrikler.AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
Ah İstanbul ah yeğeninize mutluluklar dilerim çok güzel 4 gün geçirmişsiniz abi Antalya'ya da bekleriz Alkis
ben olmasamda girip bi kahve içseydin fahrettin abi,güzel gezmeler abime AlkisGulumse
Bul
sağ ol fikocuğum ben 5 yıl öncesine kadar alköllü olarak gezdiğim yerleri ayık geziyorum güzellikleri şimdi keşfediyorum ........ şafakcığım antalya çok sıcak kurbandan sonra manavgatta olabilirim
Bul
nihat kardeşim senin kaven her zaman içilir.sağol
Bul
ayağına sağlık Fahrettin abi, 6 karede İstanbul havası aldırdın bizedeAlkis hürmetlerAlkis
Bul
fahrettin baba ömür boyu mutluluklar yeğenlere , sende iyi bir gezi yapmışssın bu vesile ile Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fahrettin abicim yiğeninize şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim.sanada vesileyle istanbul turu olmuş,tebrikler balıklarda şahane,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Ömür boyu mutluluklar yegeninize...
4 günü dolu dolu yaşamışsın FAHRETTİN abi iyi gezmeler...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi