Yorumları: 75
Konuları: 19
Ben dün eskifoçatarafına hem tatil hem balık için geldim . bugün sabah ise kalkıp leon otelin önünden mamun ve boru kurdu ile 2 li dip ve gezer krşunla avlandım . fakat 150 şer gram 3 mırmır haricinde balık gelmedi . onları da büyüsünler diye denize attım . Foçada balık var diyorlardı ben anlamadım bu işi
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
bugün ise konaklamak amaçlı yeni foçaya geldim ., çakmalıda balık yapıyor diyorlar orayı mı denesem farklı bir yermi bu konuda ustalardan yardım istiyorum . avlakları bilen tüyo verirse çok memnun olurum
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Çakmaklı plajında avlananlar var,ama ne yakaladıklarını bilmiyorum.Limanın içinde 2-3 defa avlandım verim alamadım.ama limanın mendireğinin ucundan avlanabilirsin,yada mendireğin dibinde(başlangıcında)açık deniz tarafında çekek yeri var.çekek yeri arkanda kalıcak şekilde yürü,batı istikametine 30 -40 metre yürüdükten sonra kendince uygun gördüğün bir yerden oltanı atabilirsin.Sargoz ve çipura alırsın.
Yorumları: 75
Konuları: 19
Tahsin abi öncelikle cevap verdiğin için çok tşkkr ederim . ama benim oltamla başım belada .. hevesim gitti . lütfen abi distance sörf diye açtığım başlığı okuyup bna yorumlar mısın ??
Yorumları: 1,258
Konuları: 49
Kardeşim yenifoça eeskifoça arasında sazlıca plajları var oradan atabilirsin benim eski raporlarımda var inceleyebillirsin aracın varsa iyi olur yenifoçaya 8-12 km uzaklıkta,birde gencerli var orayıda deneyebilirsin
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin