Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yenifoçada avlak
Ben dün eskifoçatarafına hem tatil hem balık için geldim . bugün sabah ise kalkıp leon otelin önünden mamun ve boru kurdu ile 2 li dip ve gezer krşunla avlandım . fakat 150 şer gram 3 mırmır haricinde balık gelmedi . onları da büyüsünler diye denize attım . Foçada balık var diyorlardı ben anlamadım bu işi Smile bugün ise konaklamak amaçlı yeni foçaya geldim ., çakmalıda balık yapıyor diyorlar orayı mı denesem farklı bir yermi bu konuda ustalardan yardım istiyorum . avlakları bilen tüyo verirse çok memnun olurum
Bul
Çakmaklı plajında avlananlar var,ama ne yakaladıklarını bilmiyorum.Limanın içinde 2-3 defa avlandım verim alamadım.ama limanın mendireğinin ucundan avlanabilirsin,yada mendireğin dibinde(başlangıcında)açık deniz tarafında çekek yeri var.çekek yeri arkanda kalıcak şekilde yürü,batı istikametine 30 -40 metre yürüdükten sonra kendince uygun gördüğün bir yerden oltanı atabilirsin.Sargoz ve çipura alırsın.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tahsin abi öncelikle cevap verdiğin için çok tşkkr ederim . ama benim oltamla başım belada .. hevesim gitti . lütfen abi distance sörf diye açtığım başlığı okuyup bna yorumlar mısın ??
Bul
Kardeşim yenifoça eeskifoça arasında sazlıca plajları var oradan atabilirsin benim eski raporlarımda var inceleyebillirsin aracın varsa iyi olur yenifoçaya 8-12 km uzaklıkta,birde gencerli var orayıda deneyebilirsin
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi