Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Berkley whiplash crystal 0.28mm 100lb çekerli beyaz renk ip misina 540 metre
BERKLEY WHİPLASH CRYSTAL beyaz renk 0.28 mm 100lb (46.900 kg )çekerli 540 metre sıfır ambalajında hiç kullanılmamış ip misina.fiyatı sitemize özel 320 tl.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
aytekin bu misina ne tip avlarda kullanılır, yani çok çok kaliteli ve çok ince, neden böyle bir misina ihtiyacı olur? anlatırmısın biraz
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Avcı Altan yazdı:aytekin bu misina ne tip avlarda kullanılır, yani çok çok kaliteli ve çok ince, neden böyle bir misina ihtiyacı olur? anlatırmısın biraz

ALTAN kardeşim bu ip misinaları denizde kıyı ve iç sularda kullanmak biraz lükse kaçar malum çok kaliteli ve birazda tuzlu ANTALYA da genelde bu ip misinaları jigging avlarında kullanırlar ince ve çekeri yüksek oldugu için...
Bul
Güzel bir ürün, alana da satana da hayırlı olsun
Sazanları özledim...
Bul
Avcı Altan yazdı:aytekin bu misina ne tip avlarda kullanılır, yani çok çok kaliteli ve çok ince, neden böyle bir misina ihtiyacı olur? anlatırmısın biraz

ince ve çekeri güçlü ip misinalar genelde spinning (atçek )jigging ve popping diye tabir edilen yatay ve dikey seğirtme ana beden olarak kullanılırlar.kullanılan takım bence ne kadar ince ise takımın avcılığıda o kadar yüksek anlamına gelir.bu yüzden bu ip misinaları geliştiriyorlar.ama bence tatlısu deniz farketmez tatlısu avcılarıda aynı ürünleri kullanıyorlar,yine atçek ve yemli beklemeli avlarda.aslında ben makinalarımda artık misina kullanmıyorum.hepsi ip misina hem kuvvetli hem uzun ömürlü,sadece alabalık avı için yaptığım bir takımda ince misina kullanıyorum,diğer tüm makinelerde ip misina var.ben ip misinadan vazgeçemem.
Bul
rusan yazdı:Güzel bir ürün, alana da satana da hayırlı olsun

çok sağol ruşan teşekkürler.
Bul
YaKaMoZ yazdı:ALTAN kardeşim bu ip misinaları denizde kıyı ve iç sularda kullanmak biraz lükse kaçar malum çok kaliteli ve birazda tuzlu ANTALYA da genelde bu ip misinaları jigging avlarında kullanırlar ince ve çekeri yüksek oldugu için...

murat arkadaşıma aynen katılıyorum,Smiletuzlu biberli ama kaliteli Smile
Bul
berkley çok iyidir alana hayırlısı olur insll
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
Hayırlı satışlar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  9 Metre Motorsuz haliyle - Kabuk halinde Ahşap kozmikbalıkçı 12 4,219 10-12-2012, 14:54
Son Yorum: SpinAvcısı
  Okuma salina ii 10000 ve berkley misina mehmetasım 9 2,640 25-02-2012, 12:36
Son Yorum: bucalıfikret
  balıkağları ip ve misina satış destek titogonzales 2 1,500 12-01-2012, 20:30
Son Yorum: LeVrEkCi
  16 metre kabuk tekne kuntakinte 10 4,795 21-08-2011, 23:40
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Berkley misinalar balıkoltası 3 2,900 23-03-2007, 17:30
Son Yorum: bigbaro

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi