Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maket Gemiler
Ben uraşları çok seven biriyimdir ve Balık tutkum nedeni ile Maket Gemi yapmak istiyorum.İnternetten araştırdım ama mazemeleri temin edebilegim bir yer tam olarak bulamadım.Antalya'ya içi yada Online satış yapan bir site var ise bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevirim.
DeLi_KuRT yazdı:Ben uraşları çok seven biriyimdir ve Balık tutkum nedeni ile Maket Gemi yapmak istiyorum.İnternetten araştırdım ama mazemeleri temin edebilegim bir yer tam olarak bulamadım.Antalya'ya içi yada Online satış yapan bir site var ise bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevirim.

maket gemi yapmakta balık tutkusu gibidir şafakcım.tasarım ve gerekli malzemelerin imalatıda bunun içersinde.çok büyük zamana ihtiyacın var.
uğraşamam dersen büyük kırtasıyelerde ve oyuncakçılarda hazır var.sadece birleştiriyorsun.
Bul
istabuldan bulablirsiniz .Dolmabhçe sarayında dernekleri var oradan başlayabilirsiniz.
BALIK TUTMAK BİR TERAPİDİR .
Bul
yycolak yazdı:maket gemi yapmakta balık tutkusu gibidir şafakcım.tasarım ve gerekli malzemelerin imalatıda bunun içersinde.çok büyük zamana ihtiyacın var.
uğraşamam dersen büyük kırtasıyelerde ve oyuncakçılarda hazır var.sadece birleştiriyorsun.

Doru söylüyorsun abi zaman ve emek isteyen birşey hazır yapmayı düşünmüyorum ama sadece küçük apartlarını almak istiyorum geri kalanı kendim yapmak istiyorum.

İstanbul çok uzak ya Big Grin Online satış siteleri falan var mı ki
ŞAFAK bence sen balık tutmaya devam etSiyirdimbende bir ara araştırdım maket gemi işini ama çok tefarruatlı ve zamanın çok olması gereken bir iş ve aynı zamandada yapacagın modele göre degişiyor ama biraz masraflı bir hobi....
Bul
YaKaMoZ yazdı:ŞAFAK bence sen balık tutmaya devam etSiyirdimbende bir ara araştırdım maket gemi işini ama çok tefarruatlı ve zamanın çok olması gereken bir iş ve aynı zamandada yapacagın modele göre degişiyor ama biraz masraflı bir hobi....

Murat abi o zaman bana 3-5 tane şöyle misafiri ağırlıyacak yemek tarifi ve bilgisi öret ya Siyirdim
evet maliyet biraz pahalı benim yeğenim uğraşıyor normal bir gemide ne varsa onları tek tek kesip işliyorsunuz.Ama illede yapacğım diyosanız onlarla alakalı siteler var. Kendinize bir marangoz malzemecisi bulmanız lazım ve basit bir plan la başlayabilirsiniz internetten indirebilirsiniz
Gulumse
Bul
Yardımlarınız için teşekkür ederim.Evet basit bir çizimle başlayıp yapmak istiyorum güzel bir hobi bence Siyirdim
Fakat çok sabır gerekiyor sevmek lazım .bende hobi ile uğraşmassam rahat edemiyorum.Elsanatları insanı hayata bağlıyor zararlı olan herşeyden uzak tutuyor isterseniz malzeme konusunda size daha sonra bilgi veririm.Netten mehmet salihoğlu olarak ararsanız bilgi alırsınız.
Bul
Çok sevirim bilgilerinizi bekliyorum SmileAlkis

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi