Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni başliyorum önerilerinizi alabilir miyim?
Öncelikle merhaba siteye yeni üye oldum.. günlerdir Zıpkınla balık avlarını saatlerce izliyorum işin aslı bende zıpkınla avlanmak ıstıyorum fakat daha once hiç denemedim ?? arkadasımda snıper marka zıpkın var onerır mısınız ? yada Sizin önerilerinizi almak istedim.
Bul
Cihan26 yazdı:Öncelikle merhaba siteye yeni üye oldum.. günlerdir Zıpkınla balık avlarını saatlerce izliyorum işin aslı bende zıpkınla avlanmak ıstıyorum fakat daha once hiç denemedim ?? arkadasımda snıper marka zıpkın var onerır mısınız ? yada Sizin önerilerinizi almak istedim.

cihan ailemize hoşgeldin.zıpkın avcılığı,yada serbest dalış gerçekten tehlikeli bir avcılık şekli o yüzden ava çıkarken en az 2 kişi ile birlikte git öncelikli yapılması gereken bu.daha sonrasında kesinlikle hırsını denize girerken kıyıda bırakman gerekir.onun dışında yanında olmassa olmaz malzemelerin,öncelikli bir dalış bıçağı ve eldiven.kullanacağın diğer malzemeleri marka model boy vb. şekilde tedarik edebilirsin,sniper zıpkın ın boyu ne kadar sen kullanabilecekmisin o önemli ( karar vermeden önce sen ne boyuttaki bir zıpkını kurabiliyorsun o önemli ),90 cm lik zıpkını kurmak zordur,ama başlangıç için sana 75 cm lik zıpkını tavsiye ederim.çok kaliteli olmasına gerek yok,başlangıç için senin işini fazlasıyla görür.
zıpkın avı yapacaksan yanında tecrübeli bir dalış arkadaşın olmadan kesinlikle suya girme;
sana şimdiden sağlıklı dalışlar.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
CİHAn kardeşim aramıza hoşgeldin...
Zıpkın tecrübem yok tek bildigim zıpkın avı kıyı ve tekne avcılıgına benzemez bilgi ve tecrübe ister tavsiyem dikkat etmen tecrübeli arkadaşlarımızdan yardım gelecektir...
Bul
cihancım öncelikle hoş geldin.
aytekin kardeşim önemli bilgileri vermiş.eski bir serbest dalıcı olarak benim tavsiyemde;önce nefes açma,kulak açma gibi antremanlar yapmandır.sonra kendine en uygun malzemeyi seçersin zaten.antalya ve çevresi serbest dalış için mükemmel manzaralar sunar.önce onun tadını çıkart.sonra avcılığabaşlarsın.ama öncelikle güvenlik.Nayirolamazbol şans.Gulumse
Bul
cihan aramıza hoşgeldin,
zıpkınla avcılığa yeni başlıyorsan ilk dalışlarında su kayalık yerlerde su üstü dalışı tercih etmen gerekir,agaşon tehlikeli dalış şeklidir ve kesinlikle bilgi ve tecrübe ister ,leri sevye içindir.su üstü agaşonsuz yani dibe inip bekleme yapmadan dalışın tehlikesi azdır,sığ sularda kayalık bölgelerde kaya arkasına saklanarak hareketsiz kalarak balığı beklemen gerekir.veya sığ sularda kaya altlarındaki balıklarıda vurabilirsin.
zıpkın olarak aytekinin dediği gibi ilk başlarken 75 lik yetecektir,ileride 90 lık alırsın.
rastgele.
Bul
İlginiz için öncelikle teşekkür ederim hoşbulduk Smile mugla akyaka taraflarında girmeyi deniyeceğim.Fazla açılmadan malum okuduklarım sonucunda gaza gelmemem gerektıgını anladım ama ufaktan baslamak ıstıyorum artık Smile
Bul
hoşgeldin Cihan.
hayırlı olsun.
dikkatli ol,limitlerini fazla zorlama.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Hoş geldin cihan, ben zıpkından da dalmaktanda anlamam ama sen sen ol DİKATLİ ol...Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bnde zıpkın almayı düşünüyorm maximum 220 tl olmalı bana demka ami 2 yi önerdiler oda 220 tl ciwarında benim sorumm ise o fiyatlarda daha iyi bir zıpkın warmıdır önerilerinizi bekliyorum not:5 senelik tecrübem war 90 lık zıpkın düşünüyorm
Bul
önce emniyet ve dikkat!!!!!!!! yanından bıçak ayırma birde eldiven
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  zıpkınla balık avına yeni başlayanlar için tavsiyeler. bucalı 15 12,082 24-02-2009, 10:07
Son Yorum: KIRCA001

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi