18-02-2013, 19:37
UN KURABİYESİ
250 GRAM UN
125 GRAM BİSKİN YAĞI
125 GRAM PUDRA ŞEKERİ
BİR PAKET KABARTMA TOZU
TARİFİ
Yumuşamış margarini ve pudra şekerini krema kıvamına gelene kadar karıştırın.Unu ekleyerek hamuru yoğurun.
Daha sonra hamurdan bir avuç büyüklüğünde parçalar koparıp iki elinizin parmaklarıyla rulo şekline getirin ve bıçakla verev şeklinde kesin. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin.
Önceden ısıtılmış 160C fırında beyaz kalacak şekilde (fırına göre 15-17 dk.) pişirin. Fırından çıkınca pudra şekerine bulayın.
250 GRAM UN
125 GRAM BİSKİN YAĞI
125 GRAM PUDRA ŞEKERİ
BİR PAKET KABARTMA TOZU
TARİFİ
Yumuşamış margarini ve pudra şekerini krema kıvamına gelene kadar karıştırın.Unu ekleyerek hamuru yoğurun.
Daha sonra hamurdan bir avuç büyüklüğünde parçalar koparıp iki elinizin parmaklarıyla rulo şekline getirin ve bıçakla verev şeklinde kesin. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin.
Önceden ısıtılmış 160C fırında beyaz kalacak şekilde (fırına göre 15-17 dk.) pişirin. Fırından çıkınca pudra şekerine bulayın.