Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Midye toplayicalari
Merhaba arkadaşlar sizlerle çok rahatsıZ olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum.Genellikle boğaz kıyılarını talan eden ve balıkların yemlenme yelerini bozan dağıtan midye toplayıcılarına herhangi bir kısıtlama veya yasak varmıdır.Saygılarımla
BALIK TUTMAK BİR TERAPİDİR .
Bul
kaya balığı yazdı:Merhaba arkadaşlar sizlerle çok rahatsıZ olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum.Genellikle boğaz kıyılarını talan eden ve balıkların yemlenme yelerini bozan dağıtan midye toplayıcılarına herhangi bir kısıtlama veya yasak varmıdır.Saygılarımla

Yok kardeşim onlara yasak yok onlara atış serbest lağam ağzından bile midye toplayıp insanlara yedirden insan kılığındaki ........ ler bunlar. Gördüğünde ara tarım ve köyişlerini kardeşim pek ilgilendikleri yokta şansını dene.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Sahil güvenliğede haber verdik sonuç yok.
Bul
Midye toplanır, deniz patlıcanı toplanır,istiridye toplanır , dip taranır kazınır , izmir körfezinde yemciler artık derinlere inmeye başladı eskisi gibi yem yok , azaldı ve boylar ufaldı.. hadin hayırlısı..
[Resim: face_icon_angry.png]
Bul
yok kardeşim yok.mafya gibi hepsi.ne istanbulda ne izmirde.topladıkları yerler çok kirli.şu anda kim yaparsa yapsın,ağza atılmayacak tek deniz ürünü midye.balıklara bile yem diye yedirmemek lazım.zaten yapı olarak midye denizlerin böbreği gibi hep ağır metal çözüntülerini toplar.gerçek bir kanserojen.gördüğün yerde dinlen dinlen kaç.maalesef.Snifsinf
Bul
valla nerelerden toplandığı konusunda bir fikrim yoktu, bilgilendirme iyi oldu yememek lazım o halde.alternatif varmı acaba, midyeye Smileonu tüketsek,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Deniz taranır ne var ne yok dipler taranır.
Sonrada denizlerde balık niye yok deriz . Midyeyi bir kere temizlenirken görseniz bir daha yemezsiniz. Balık tutup yemeye devam .Asıl benim konum midyecilere nasıl engel oluruz.
Bul
Egitim şart...
Bul
ben artık midye yemiyorum,denizlerimizde temiz midye olmadığı kesin,çok çok istersem ereğlideki fenerden yani denizin ortasındaki fenerden toplar nefsimi köreltirim.ama bu midyeciler gerçekten heryeri bitiriyor ve ne yazık ses çıkaran yok.
Bul
Midye gibi nefis tada sahip bir yiyecekGulumse ancak bu kadar kötü duruma getirilirdi. Buna müsade eden ve katkı koyanların tamamı suçludur. Bunlara iyi niyet gösteren bizlerde dahil edilebiliriz.Rolleyes
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi