Arkadaşlar kesin kararımı vermedim daha ama mevcut satabileceğim makineler in listesi ve market fiyatları aşağıdadır. Makineler hiç kullanılmamış ve çoğu kendi orjinal kutusundadır.
adaş son resimdeki kutudaki makineye talibim eğer satmaya karar verirsen fiatını konuşuruz,kamışları göremedim açılmadı 420 olan surf se onada talip olabilirim.hayırlısı olsun.
Nihat abi makinelerin hepsi birbirinden güzel.Talip olabileceğim makineler var fakat önce satıp satmamak için karar vermelisin. Kararın ne olursa olsun, senin için hayırlısı olsun
Makinaların içerisinden satmayacaklarımı eledim. Satacaklarımı bıraktım. İsteyen olursa uygun fiyatla verebilirim. Hepsi sıfır ve hiç kullanılmamıştır.
Kamışlarıdan ALİVİO olanları satıyorum. Diğerlerinin resimlerini bulunca 2 adet daha satacağım.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE] [SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]