Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kış mercanlarını özlemişim
25-12-2012 Salı günü burada Noel tatili vardı , bizde adaşımla bu fırsatı değerlendirelim dedik ve soluğu İmaret denizinde aldık ,meramıza giderken tabi herzaman olduğu gibi yine sirtilerimizi saldık , ben yamashita ,adaşım sahte balıcık 9 cm lik , tam soğuk kahvelerimizi yudumluyordukKahve benim sirtiye güzel kafa atan bir balık tutuldu Ohyandan biraz balığı yorduktan sonra kepçe ile balığı sandala aldık 71 biz burda bu balığa sardelomanadiyoruz çok kılçıklı olduğu için fazla değeri olmayan bir cins ,aynı yerde birkaç defa dolandık başka vuruş almayınca meramıza demirledik , hemencecik oltalarımızı yemleyip denizlen buluşturduk ve hemen kısa bir aradan sonra ilk mercanı adaşım sandala aldı 71 ve arkası bazen kısa aralıklarlan , bazen uzun aralıklarlan geldi Ohyandan Bu kış ayında havanın çok sakin ve güneşli olması bize çok güzel keyifli balıkçılık zevki yaşattı , herkeze bundan daha güzel balıkçılıklar dilerim , rastgeleyin 76
Oltalar klasik hırsızlı mercan takımı , iğneler No 3 çapraz nikel
Yemler canlı kore kurdu ve buzlu mamun ( mamun daha verimliydi )

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bereketli olsun Ahmet.Mercanlar güzelmiş.Her zamanki gibi çilingir sofranız da harika.AlkisSeerf
O kılçıklı balığın bizdeki adı ne acaba?
Afiyet olsun Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
vay aretlik guzel mercan almissiniz..Alkis
bu arada sofradayine kavun var..bir hal olacagiz...afiyet olsunSeerf
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ufuktan26 yazdı:Bereketli olsun Ahmet.Mercanlar güzelmiş.Her zamanki gibi çilingir sofranız da harika.AlkisSeerf
Afiyet olsun Seerf

hocam bende bilmiyorum turkce adini..
burada yunanca adi bu,bizde oyle diyoruz..
tam kelime tercumesi(yunancadan turkceye) SARDELOMANA=SARDELA ANASI
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ufuktan26 yazdı:Bereketli olsun Ahmet.Mercanlar güzelmiş.Her zamanki gibi çilingir sofranız da harika.AlkisSeerf
Afiyet olsun Seerf
Teşekkürler hocam ,bende bilmediğim için yazmadım , rastgele 76
Albatros-gr yazdı:vay aretlik guzel mercan almissiniz..Alkis
bu arada sofradayine kavun var..bir hal olacagiz...afiyet olsunSeerf
daha da bollarina rastgele

Teşekkürler aretlik , sen hiç merak etme bir hal olmayasın diye sana yarın sabah kavun getirecem Siyirdim , rastgele 76
Bul
Albatros-gr yazdı:hocam bende bilmiyorum turkce adini..
burada yunanca adi bu,bizde oyle diyoruz..
tam kelime tercumesi(yunancadan turkceye) SARDELOMANA=SARDELA ANASI

SARDALYA ANASI gibi sanki.Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
mariner8 yazdı:Teşekkürler hocam ,bende bilmediğim için yazmadım , rastgele 76

Teşekkürler aretlik , sen hiç merak etme bir hal olmayasın diye sana yarın sabah kavun getirecem Siyirdim , rastgele 76

onun kiymeti,senin teknede..benim eski meramda yemek...Seerf
yinede tesekkurlerSeerf
Bul
ufuktan26 yazdı:SARDALYA ANASI gibi sanki.Smile

evet Hocam,sardalya cinsi olmasi gerek..genelde boyle buyuk olur..fakat Ahmet`inde dedigi gibi..hic bir degeri yoktur..hatta kediye bile atsan yemez derlerSiyirdim
Bul
vay Ahmet abi tebrikler mercanlar cok guzelmis afiyet olsunAlkisAlkisAlkisSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Kaptan tebrikler bizde sizlerin avlarını özlemiştik mercanlar harika.
Sardelomana dediğiniz balığa bizler burada TİRSİderiz ve makbul değildir. Senin yakaladğın balğın küçüklerini maalesef sardalya diye satarlar.
Afiyetler olsunSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Özlemişim ! ( mariner8 , 6/8/2014 ) mariner8 17 2,966 20-08-2014, 23:24
Son Yorum: mariner8
  kefalı özlemişim kefalcı ibo 17 2,913 15-05-2012, 17:27
Son Yorum: ALTAYLI
  çok özlemişim erdekli yücel 35 5,181 13-03-2009, 21:25
Son Yorum: Krizoberill

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi