Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
teaser bağlama
öncelikle konu başlığını yanlış yere açmış olabilirim

benim sormak istediğim Teaser bağlama yöntemiyle Levrek sırtısında başarı oranı tek silikona nazaran daha verimli olabilirmi
Bul
Sevgili Mert,
Tizır(teaser) bildiğin gibi çağırıcıdır, yani yakalayıcı özelliği yoktur. Ofşor trolink(Offshore trolling) yani açık deniz sırtı avcılığında kullanılan bir ekipman. Ardında(tizır-teaser) ana yakalayıcı balık gezdirilir. Bunun levrekte etkin bir tarz olacağını sanmıyorum.
Anladığım kadarı ile daha fazla sahte gezdirmek istiyorsun. Sana daha önce avlarıyla uyguladığımız silikonlu levrek çaparisini tavsiye ederim. Bir incele istersen. Ayrıca at-çek için de tavsiyelerde bulunabilirim. Ama Türkiye'de yok.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Mert,
Tizır(teaser) bildiğin gibi çağırıcıdır, yani yakalayıcı özelliği yoktur. Ofşor trolink(Offshore trolling) yani açık deniz sırtı avcılığında kullanılan bir ekipman. Ardında(tizır-teaser) ana yakalayıcı balık gezdirilir. Bunun levrekte etkin bir tarz olacağını sanmıyorum.
Anladığım kadarı ile daha fazla sahte gezdirmek istiyorsun. Sana daha önce avlarıyla uyguladığımız silikonlu levrek çaparisini tavsiye ederim. Bir incele istersen. Ayrıca at-çek için de tavsiyelerde bulunabilirim. Ama Türkiye'de yok.
Sevgi ve selamlarımla...

Bahadır Abi , bu konuyu başından sonuna kadar okumuştum emeğine sağlık Levrek için çapari gezdiriyorum 7 silikondan oluşan teaser yöntemini bir yerde okumuştum yavru balıkların su üstünde sürü hissi verdiği gibilerinde birde aklıma gelen avcı balık silikondaki iğneye yakalandığında bu sistemi birbirine karıştırır hissi uyandırdı bende sizin gibi ustalara sormak istedim

At çek için mümkünse tavsiyeni bekliyorum Abi Teşekkür ederim Rastgelsin
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi