Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son Yaptığımız Cam Rapalalar
Değerli arkadaşlarım yaklaşık beş yıldır at-çek ile levrek avlarında genellikle kendi yaptığımız ve çok başarılı sonuçlar aldığımız cam rapalaları kullanıyoruz. Daha önce yaptığımız cam rapalaların görüntülerini sizlerle paylaşmıştım. Bu sezon at-çek ile levrek avlarımızda kullanmak üzere yaptığımız ve geliştirtigimiz cam rapalalarının resimlerinide sizlerle paylaşmak istedim. Beğeneceğinizi umduğum bu yeni cam rapalalardan alldığımız verimi ve yaptığımız avların raporlarınıda inşallah sizlerle paylaşmak kısmet olur.
Sevgi ve Saygılarımla

[Resim: dsc01364rc.jpg]

[Resim: dsc01365a.jpg]

[Resim: dsc01382ml.jpg]

[Resim: dsc01390if.jpg]

[Resim: dsc01398oe.jpg]
Bul
Hepsi birbirinden güzeller Burak abi, bol levrekli avlarda kullanman dileklerimle..AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
bol ve kocaman levrekli avlarda kullanman dileğiyle abicim.elinize sağlık.Alkis
Bul
Burak abicim lüfer yavaş yavaş çekilince senin canavar levrekler gelecek, el emeği , göz nuru bu güzel sahtelerle yakaladığın raporları görmek nasip olar insallah Gulumse
Bul
hepsi birbirinden güzel ve avcı görünüyor,hazirolta.com da satışı var galiba bu rapalaların.trofe levrekli avların olsun abi,rastgele.
Bul
burak abi iyi avların olsun güzel rapalalar .rast gele. AlkisAlkis
Bul
Kendi emeğinizle yaptığınız malzemelerle yapılan av sanırım çok keyiflidir.Gulumse
Bence çok güzel olmuşlar tebrik eder ve keyifli avlar dilerim76
Bul
Alkis Hepsi harika görünüyor üstadım Alkis bol bol trofeler dilerim , rastgele 76
Bul
rusan yazdı:Hepsi birbirinden güzeller Burak abi, bol levrekli avlarda kullanman dileklerimle..AlkisAlkis

Sevgili Rusan çok teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul
yycolak yazdı:bol ve kocaman levrekli avlarda kullanman dileğiyle abicim.elinize sağlık.Alkis

Yalçıncım iyi dilekleriniçin çok teşekkür ederim.Sevgilerimle.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi