Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JİGİNG avı Güncesi.
Başlıktanda anlaşıldığı üzere konu anlaşılır manada sözü uzatmadan keselim zira video biraz uzun 10 dk.Ama bıktırmaz biraz gırgırı bolSmileHappy

http://www.dailymotion.com/video/xv6kez_...gun_travel

Her zaman cokca şahit olduğumuz gibi bizim buranın hava raporları bu seferde bizi yanılttı Deniz Ananında cimriliği buna tuz biber ekti.
olsun be rauf abicim.yinede boş değilmiş av.bunada şükür.afiyet olsun.
Bul
rauf abi video açılmıyor.
Bul
Rauf abim yinede denizde olmanın keyfi yeter
eli boş dönmemişsiniz
büyük balıklı avların olsun
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Kaptan şu balonlardan nasıl kurtulucaz dersin. Özellikle Antalya bu konuda oldukça şansız. Av güncesine gelince; Ne diyelim kısmet bu kadarmış76
Bul
Çok güzel dostluklar, çok güzel av, mis gibi deniz havası, bir de balonlar olmasa daha güzel olurdu, ama malesef artık bu balıklarla yaşamayı öğreneceğiz.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
balon balıkları yüzünden fethiyenin koylarında bırakma devri bitti malesef çözümüde zor gibiRolleyes :/
Bul
yycolak yazdı:olsun be rauf abicim.yinede boş değilmiş av.bunada şükür.afiyet olsun.
Evet boş döndüğümüz günler cok daha fazla olmuştu şükür.

bucalıfikret yazdı:rauf abi video açılmıyor.
Fikret kontrol ettim sorun yok.Diğer arkadaşlar seyretmiş.

eşref sürek yazdı:Rauf abim yinede denizde olmanın keyfi yeter
eli boş dönmemişsiniz
büyük balıklı avların olsun
rastgele
Evet Eşref bu sene genelinde jig avları evvelki seneler gibi değil.bir cok Jig avı yapan arkadaşımın ortak fikri bu nedeni bilinmiyor ama aşırı avlanma değil.

ALTAYLI yazdı:Kaptan şu balonlardan nasıl kurtulucaz dersin. Özellikle Antalya bu konuda oldukça şansız. Av güncesine gelince; Ne diyelim kısmet bu kadarmış76
Sevgili dostum ben antalya köfez denizinde 1999 senesinden beri avlanırım o zamanlar yoktu yada tektük ufak cıkardı şimdilerde bizim geliboluda bile cıkar oldu kurtuluş yok zira düşmanı balık yok.

turna yazdı:Çok güzel dostluklar, çok güzel av, mis gibi deniz havası, bir de balonlar olmasa daha güzel olurdu, ama malesef artık bu balıklarla yaşamayı öğreneceğiz.
Öğrendik zaten gündüz yemli av yapmak yok anca gece cıkabilirsin yada derinlere 100 metre sunırı ve daha derinlere cıkılacak jig dede ara sıra cakıyoruz oda olucak artık başka care yok bu balık artık hep var.

SpinAvcısı yazdı:balon balıkları yüzünden fethiyenin koylarında bırakma devri bitti malesef çözümüde zor gibiRolleyes :/
Cok doğru buralarda seneler evvel bitti hatta canlı balık cekmek yada uzun olta artık mazide kaldı dipli rapala bile cekemessin anında cakılırlar bide üstüne rapaladanda olursun burada ticarilerin coğu paragat bile sermiyor.
Tebrikler sevgili Rauf kaptanım,Alkis akşamlık çıkmış bir daha ki sefere bunun daha büyüklerinin geleceğine inanıyorum,hepinize selamlar , sevgiler, hoşça kalın.GulumseSeerf
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
Bul
Torik Orhanbaba yazdı:Tebrikler sevgili Rauf kaptanım,Alkis akşamlık çıkmış bir daha ki sefere bunun daha büyüklerinin geleceğine inanıyorum,hepinize selamlar , sevgiler, hoşça kalın.GulumseSeerf
Orhan ustadım sağ olasın saygılar rastgelsin.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi