Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sülünes çıkartmanın en kolay yolu
Sülünes çıkartmanın en kolay yolu TUZ yada TUZLU SU Seerf

Ekli videolarda çok güzel anlatılmış Gulumse

How to catch a Razor Fish / Clam - YouTube

Finding Razor Clams - YouTube
Bul
GüzelmişAlkisellerine saglık SALİH abi...
Bul
Paylaşım için emeğine sağlık SalihAlkisrasgele.
Bornova - izmir
Bul
bunu denemem lazım,
kumdaki tamamda denizin içindeyse nasıl çıkartıyorlar onuda bilmek lazım,bir şiş yardımıyla çıkarttıklarını duymuştum ama emin değilim.teşekkürler salih abi.
Bul
salih güzel bir yöntem paylaşımın için teşekkürler.AlkisAlkis
Bul
tuzlu suda yaşa ve tuzdan bu denli rahatsız ol....ne enteresan değilmi.Smile
teşekkürler salihcim eline sağlık.Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:bunu denemem lazım,
kumdaki tamamda denizin içindeyse nasıl çıkartıyorlar onuda bilmek lazım,bir şiş yardımıyla çıkarttıklarını duymuştum ama emin değilim.teşekkürler salih abi.

Nihatçım şiş ucuna minik bir topuz benzeri atılmış eski mermi kaynatılıyor delikten içeri sokuyorsun, sülünez aniden kapanınca şişin ucundaki mermiyi de kıstırıyor ve bırakmıyor, yukarı çekince geliyor, çok basit ben bu yöntemle çok yem çıkarttım. Gulumse
Bul
yycolak yazdı:tuzlu suda yaşa ve tuzdan bu denli rahatsız ol....ne enteresan değilmi.Smile
teşekkürler salihcim eline sağlık.Alkis

Kıssadan hisse ;
herşeyin fazlası zararlıdır Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:bunu denemem lazım,

oncelikle paylasim icin tesekkurler Salih...
evet Nihat,sis ile cikariyoruz burada..demir cubuk ucunda bir kursun var..,dipteki suyun icnde 8 seklindeki delige(iki tane delik yan yana olur genelde bir sulinesin deligi)sisi biraz yan sekilde batirirsin..sis sulinesin iicnden gecer..kabuklarini kapatir,sisi yukari cekerken,sulines,sisin ucundaki kursunun duz olan arka kismina takilir ve cikar
kursun..mermi seklinde
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Salih reis paylaşım için çok teşekkürler.

Nihat artık balık marketlerde kutu içinde çeşitli ebatlarda konik kurşunlar piyasaya çıktı, sülünez demirini ısıtıp bu kurşunu sabitliyorsun, sonrası malum, sülünezlerin bol olduğu meralar.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yemler/boru kurdu/sülünes esebo 7 2,774 23-02-2007, 00:08
Son Yorum: Balıkcı41

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi