Boş günüm olması sebebiyle dün gene kendimi arkadaşım Uğurla balığa verdim.Yemlik almaya çalıştık ama bir tane bile istavrit alamadık.. Lakin saat 3 te başlayan sansımız, alamadıgımız istavritlerin takibinde 17:30 da bir adet sarıkanatla yüzümüze güldü. bir kaç çinekop bir kaç sarıkanatla devam eden avımız sonralara dogru cok ufak gelmeye başlayınca gelenleri salıp avımızı sonlardırmaya karar verdik. zaten arkadasım oltamın bir tanesini kırdı, ne cekiyordu acaba en nihayetinde gunun sonunda eve bos dönmemenin haklı gururunu yaşadık Akşam çok kalabalık oldu.Onlarca kez takımlarımızı çektiler ya sabır dedik.Ama ancak saat 21:30 a kadar dayanabildik
selçuk şu kıyılardaki kalabalık olayı olmasa 2 günde bir deniz kenarında olacağım ama o kalabalık o laf atışmalar çok canımı sıktıgı için kıyı balıkçılıgını sevmiyorum,teknede bile çok kalabalık oldugu zaman can sıkıyor.bereketli olsun sonuç iyi olmuş,tebrikler.
Avlaktaki kalabalık benide çok rahatsız eder.Buralarda hala sakin yer bulma şansımız var.Allah size sabırlar versin.
Balıklar çok güzel,iyi av yapmışsınız gerçekten.Daha güzellerine rastgele...
Güzel av olmuş tebrikler kalabalık konusunda ben de sıkıntılıyım fakat İstanbul da olup da kalabalık olmayan bir şey yok ki malesef ee Gülü seven dikenine katlanacak artık yapacak birşey yok.
LeVrEkCi yazdı:selçuk şu kıyılardaki kalabalık olayı olmasa 2 günde bir deniz kenarında olacağım ama o kalabalık o laf atışmalar çok canımı sıktıgı için kıyı balıkçılıgını sevmiyorum,teknede bile çok kalabalık oldugu zaman can sıkıyor.bereketli olsun sonuç iyi olmuş,tebrikler.
Tekneyle açılabilme fırsatım olsa heralde ben de sadece tekneyle avlanırdım.İnşallah ileride olur.İleriki planlarımın arasında o da var.