Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JİGİNG ile SİNARİT.
[SIZE="4"]Dün yani Pazar günü Bizim mesutun dükkanına gittim tesadüf acıkmış yeni taşındığı dükkanında hala rafları düzeltiyordu selam verdik iceri girdik ordan burdan derken Ben yaa deniz harika bırak işi mişi jige git kardeşim diye takıldım bana Baba demin Tolga telefon etti gidelim diye bi acayım bakayım ne diyecek diye ekledi.Biraz sonra tamam Rauf ağbi iki gibi cıkıyoruz değince carcabuk eve gidip 4 aydır miskin miskin duran takımları acele ile hazırlayıp dükkanın yolunu tuttum.Tolga ve Mesut kapıda bekliyorlardı hemen nevaleleri yükleyip Yeni limanın yoluınu tuttuk Tekne Allahı var mükemmel idi. [/SIZE]

[Resim: 22251449316516492961569.jpg]

[SIZE="4"]Tekneye benzin ilave edip mesuta gideceği koordinatları iceren CBS yi verdim dümen ondaydı dolaşacağımız bölgede 10 adet ayrı nokta bulunuyordu sıradan dolaşmaya başladık 5 ve 6 nr li noktalarda Tolganın jig iki defa takıldı birini kurtardık diğerinde jig sahtesi derinde kalmayı yeğledi !! bende her noktada jig değiştirip duruyorum bu olmadı bide şuna baksam hesabı.Derken 8 nr de Mesut ağbi aşağıda balık var demeğe kalmadan Baba ben taktım diğince jigi biraz daha derine yollayıp aksiyona başlamıştımki mesuta bende aldım dedim mesut benimki kactı derken aha yine caktım diye cevap verdi belliki aşağıda hatırı sayılır bir sürü vardı! peşinden Tolgada bende aldım dedi ardından Allah boşaldı diyiverdi sonra yine aha bida caktım dedi.Bu arada benim balık yukardaydı iğne iyi yerden girmişti cektim iceri 3 kiloluk bir Sino ayaklarımın altında yatıyordu.Arkamda bir ses Mesut Baba benimkide icerde diye seslendi ,Tolgaya döndüm ne oldu dedim ağbi oda kurtuldu dedi Anlaşıldı Tolganın bu gün şansı yanında değildi üzüldük oysa oda balığı alsaydı harika olurdu.Mesutun balığı 2.800 geldi onun sevgili oğlu Ege teknenin icinde bir o yana bir bu yana koşturuyor balıkları inceliyordu bundan sonraki uğraşlar fayda etmedi hava kararmış güneş ufuktan coktan batmıştı seğir fenerlerini acıp 100 beygir motoru olan teknemiz anında 40 km sürrate erişerek limanın yolunu tuttuk 4 ayın sonunda gittiğim ilk Jig avın dan boş dönmediğim icin Allaha şükredip deniz ananın bu hoş görüsü bizi ziyadesi ile memnun etti.Bir dahaki avlarda görüşmek üzere her keze rastgelsin.[/SIZE]

KONUNU KISA VİDEO SLAYT I
AYLAR sonra SİNARİT. - Dailymotion video

FOTOĞRAFLAR.

[Resim: 33863873.jpg]
[Resim: 93525982.jpg]
[Resim: 63386911.jpg]
[Resim: 86559265.jpg]
[Resim: 24106407.jpg]
maşallah,maşallah kısa bir gün olmasına rağmen çok güzel geçmiş.
Rauf baba kendi yaptığın jiglemi aldın.başkalarını mı deniyordun?
senin alacağın teknede buna benziyor mu?
Neyse ellerine sağlık,daha iyi avların olsun.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
[I]Rauf kaptan tebrikler şu sinariti jigle çekmek ayrıca bir zevktir umarım birgün bende bu zevki yaşayacağım[/I]Alkis
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
sinaritin zamanı bu aylar heraldeki bizim oradada zıpkında balık vurdular ve balık gördüler,
orada nasıl bir sürü varmışki o kadar vurdu çıktı yapmış.
bereketli olsun rauf abi,rastgele.Seerf
Bul
Sinarit kuzu gibi maşallah, tebrikler Rauf abi AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
tahsinmersin yazdı:maşallah,maşallah kısa bir gün olmasına rağmen çok güzel geçmiş.
Rauf baba kendi yaptığın jiglemi aldın.başkalarını mı deniyordun?
senin alacağın teknede buna benziyor mu?
Neyse ellerine sağlık,daha iyi avların olsun.Gulumse
Evet kullandığım jik lerin yüzde 80 i kendi yaptıklarım bu seferki .aşağıdakiGulumsealdığım tekne Safter 4.50 mt 25 beygir Parsun.
[Resim: 86454591.jpg]
[Resim: 53076674.jpg]
MORADO marka jig sahtesinin bendeki versiyonu normaslde fosforlusu yok piyasa değeri 80 tl onun icin kendim yapıyorum bu modelleri nitekim dün balığı cektim baktım jig yok enteresan gitti yani.
Cihan Deniz yazdı:[I]Rauf kaptan tebrikler şu sinariti jigle çekmek ayrıca bir zevktir umarım birgün bende bu zevki yaşayacağım[/I]Alkis
Evet jig aslında başlı başına adranalin dolu süprizlere acık bir av türü selamlar.

LeVrEkCi yazdı:sinaritin zamanı bu aylar heraldeki bizim oradada zıpkında balık vurdular ve balık gördüler,
orada nasıl bir sürü varmışki o kadar vurdu çıktı yapmış.
bereketli olsun rauf abi,rastgele.Seerf
Her halde gecit yapıyor sonrasında baya bi dolaştık oralarda ama bidaha denk getiremedik zaten.
rusan yazdı:Sinarit kuzu gibi maşallah, tebrikler Rauf abi AlkisAlkis
Evet denk geldimi oluyor kısmet işte selamlar.
Rauf abi yine muhteşem bir anlatım ve yine süper bir balıkla bizleri mest etdin AlkisSeerfAlkis ellerin dert görmesinSmile.
Daha sık görmek dileğimle Gulumse selamlar.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Sevgili Rauf Kaptan önceden planlanmayan ancak sonu çok güzel biten bu güzel avınız nedeniyle sizleri canı gönülden kutlarım.Daha nicelerinin oltalarından eksik olmaması dileklerimle selam ve sevgiler.
Bul
Tebrikler RAUF abi daha iyilerine inşallah...Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sinarit Avlarım, kullandığım yemlerim ve Yöntemlerim. Torik Orhanbaba 38 7,583 27-11-2012, 09:58
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  21/11/2009 cumartesi avı sinarit,mercan,karagöz erdekli yücel 37 5,203 25-11-2009, 12:09
Son Yorum: tahsinmersin
  babamın kaşıkla sinarit avı (zaqor17) buraqo17 35 5,997 18-08-2008, 11:03
Son Yorum: orfoz17
  eşimle birlikte sinarit avımız orfoz17 43 6,916 18-08-2008, 10:25
Son Yorum: white gull 17
  2 palamut 1 sinarit 1 fok:) Ruhan Ozgen 19 3,742 23-01-2007, 15:59
Son Yorum: Salih Reis

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi