Merhabalar değerli arkadaşlar;
Nihayet ben geldimmmmm,işlerimin yoğunluğundan aranızdan birazcık ayrıldım birazda sanırım şifremide blokemi ettim...Neyse ne eşsiz muhteşem derin araştırmalarıma dayalı tariflerimle elimden geldiğince yayında olacağım.Eee bir hoşgeldin dersiniz artık
)))))
Aşağıda verdiğim tarif çok basit,hemen kolayca yapabileceğiniz şık rakı sofralarını süsleyen aparadif şeklinde....Hadi afiyet baş şeker olsun.
))
Malzemeler
6 Adet Marul Yaprağı
6 Adet Limon
250 gr. Konserve Ton Balığı
3 Tatlı Kaşığı Limon Suyu
2 Adet Yumurta, Tuz
3 Çorba Kaşığı Mayonez
1 Çay Kaşığı Karabiber
Süslemek İçin:1 Adet Haşlanmış Yumurta
2 Çorba Kaşığı Maydanoz
Yapılışı
Servis tabağına marul yapraklarını yerleştirin. 6 adet limonu ortadan ikiye kesin. İçlerini küçük bir kaşık yardımıyle boşaltın. Altlarından ufak parçalar kesip düzgün durmalarını sağlayın. Limonları salata yaprakları üzerine yerleştirin.
Diğer taraftan konserve ton balığını çatalla iyice ezin. 3 tatlı kaşığı limon suyu, haşlanıp küçük küçük doğranmış 2 adet yumurta, tuz, 1 çay kaşığı karabiber ve 3 çorba kaşığı mayonezi de belığın üzerine ekleyin. Hazırladığımız bu harcı limonların içine doldurun. İnce ince kıyılmış maydanoz ve yumurta ile süsleyip servis yapın.
AFİYET BAŞ ŞEKER OLSUN
Alıntı: nepisirsem.com
Nihayet ben geldimmmmm,işlerimin yoğunluğundan aranızdan birazcık ayrıldım birazda sanırım şifremide blokemi ettim...Neyse ne eşsiz muhteşem derin araştırmalarıma dayalı tariflerimle elimden geldiğince yayında olacağım.Eee bir hoşgeldin dersiniz artık

Aşağıda verdiğim tarif çok basit,hemen kolayca yapabileceğiniz şık rakı sofralarını süsleyen aparadif şeklinde....Hadi afiyet baş şeker olsun.

Malzemeler
6 Adet Marul Yaprağı
6 Adet Limon
250 gr. Konserve Ton Balığı
3 Tatlı Kaşığı Limon Suyu
2 Adet Yumurta, Tuz
3 Çorba Kaşığı Mayonez
1 Çay Kaşığı Karabiber
Süslemek İçin:1 Adet Haşlanmış Yumurta
2 Çorba Kaşığı Maydanoz
Yapılışı
Servis tabağına marul yapraklarını yerleştirin. 6 adet limonu ortadan ikiye kesin. İçlerini küçük bir kaşık yardımıyle boşaltın. Altlarından ufak parçalar kesip düzgün durmalarını sağlayın. Limonları salata yaprakları üzerine yerleştirin.
Diğer taraftan konserve ton balığını çatalla iyice ezin. 3 tatlı kaşığı limon suyu, haşlanıp küçük küçük doğranmış 2 adet yumurta, tuz, 1 çay kaşığı karabiber ve 3 çorba kaşığı mayonezi de belığın üzerine ekleyin. Hazırladığımız bu harcı limonların içine doldurun. İnce ince kıyılmış maydanoz ve yumurta ile süsleyip servis yapın.
AFİYET BAŞ ŞEKER OLSUN

Alıntı: nepisirsem.com
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….