Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhabalar
Merhaba Sevgili Amatör Balıkçı ailesi,
yaklaşık 1 sene önce başlayan balık tutma sevdam nedeniyle kendimi geliştirmek ve yeni dostlar kazanmak adına takip ettiğim sitenize üye oldum.

Aslen egeliyim,
istanbulda Sultançiftliğinde yaşıyorum genellikle hafta içi yada cumartesileri balık peşinde oluyorum.
balık avı için tatlısu avı için b.çekmece alibeyköy ve sazlıbosnada deneyimlerim oldu ancak özellikle sazlıbosnada ağ ve tırıvırı atanlardan rahatsızlık duyduğum için peşinde olduğum turna avından uzakta kalmak zorunda kaldım.

tuzlusu avı için boğazın avrupa yakasında biçok yerini denedim amatör balıkçı olduğum için arnavutköy akıntı burnu ve yakın çevresi bana göre değil diyerek daha sakin olan sarıyer tarabya civarlarında avlanmaktayım.
atçek avını çok seviyorum şimdiye kadar bitane çinekop tutabildim ( onuda ilk balığımı salacağım dediğim için suya bıraktım)
hayalim sarıkakanat ve lüfer avlarını yaşamak herkese rastgele
sevgiler saygılar
murat
Bul
murat kalender,yeniköy,tarabya civarı sakinliğinden dolayı benimde tercih ettiğim yerlerdir,kıyı avını pek sevmesemde aradasırada bende bu mekanlarda olta atıyorum,çinekopları hepimiz salıyoruz çünkü yeni tebliğde lüfer boyu alt limiti 20cm olarak değişmiştir.aramıza hoşgeldin,keyifli forumlar.rastgele Alkis
Bul
hoş geldin muratcım.hepimiz seninle aynı düşüncelerdeyiz.bundanda övünç duyarız.aradığın her şeyi(balıkla ilgili)bulabileceğin bir yerdesin.şimdi hemşehrilerinden bilgiler ve davetler gelemeye başlar.sana yakın üyeler var sanırım.rasgelsin kardeşim.76
Bul
Nihat ve Yalçın Abi,
bu nezih ortamda bulunmak keyif verici olacak bu arada hem tanışma esnasında kapalı boyu 125 cm ve altında olan 350 gr ve altı kamış öneriside almak istiyordum ek konu açarakmı öneri almalıyım?
bendeki shimano vengeance 4.20 kamışdan memnunum ama arabada tüm takımlarım sabit ancak kamışda sürekli dursun istediğimden ek bi kamış almak istiyorum.
saygılar
Bul
Sevgili Murat, aramıza hoşgeldin. Seerf
peşinde olduğun turna ve lüferi yakalamak için tam zamanı bu aralar,
sana bol şanslar dilerim.

kamış ve makine için forumda eski ve yeni bir çok konu mevcut öncelikle onları incele derim.

selamlar,
Bul
murat abi hoşgeldin keyifli paylaşımlar , ,, Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Aramıza hoşgeldin Murat,keyifli paylaşımlar dilerim.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Aramıza hoş geldiniz. İstediğiniz balıkları yakalamak için en güzel zamanlardayız. Turna istanbulda eskisi gibi kalmadı ama hala bir kaç mera var. Hem denizde hem tatlı suda hemen hemen aynı yerlerde avlanıyoruzGulumse Şimdiden rasgele
Sazanları özledim...
Bul
Hoşgeldiniz..
Bul
murat ailemize hoşgeldin paylaşımların daim olsun rast gele.AlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mersinden Merhabalar hsynbyr1453 11 2,134 15-10-2014, 17:50
Son Yorum: orhanekmekci
  merhabalar amatorlufer 14 1,921 15-10-2014, 17:21
  Merhabalar ayvalıklı1 3 787 21-10-2013, 00:55
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Herkese Merhabalar, Hayırlı Bayramlar. JACKOBTR 11 1,631 18-10-2013, 02:10
Son Yorum: rusan
  herkese merhabalar akantek 12 1,697 15-09-2013, 13:54
Son Yorum: oguzcanagca
  herkese merhabalar criptex 16 2,467 03-09-2013, 21:16
Son Yorum: criptex
  Amatör arkadaşınızdan herkese merhabalar taylankskn 12 1,763 12-08-2013, 10:37
Son Yorum: fish or die
  merhabalar Amatör balıkçı arkadaslarım.. cast14 11 2,161 03-08-2013, 03:57
  Ağabeylerim,kardeşlerim hepinize merhabalar OOnuRR 23 3,303 06-01-2013, 23:27
Son Yorum: fish or die
  merhabalar üstatlar dostlar :) caylak_34 33 3,832 24-09-2012, 08:00
Son Yorum: caylak_34

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi