Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avrupa yakasında toptancı
nereler var en ucuz olarak arkadaşlar takım çantama yeni şeyler almak istiyorum Smile
Bul
34lonely yazdı:nereler var en ucuz olarak arkadaşlar takım çantama yeni şeyler almak istiyorum Smile

Kısaca İSTOC 'a gitmelisin.
Önce [COLOR="Red"]BEN sonra BİZ olduk. Gelecek nesillerimiz için hep birlikte BİR olmanın zamanı geldi.[/COLOR]
Bul
nasıl bi yerdir burası tam olarak erol abi anlatabilirmisin biraz gittiğime değsin çünkü üsküdardada cengiz balıkçılıktan alıyorum normalde orasıda toptancı gibi ama doğal yem bulamıyorum genelde
Bul
birde ben böyle çok şey almıycam bir dükkan gibi bana malzeme verirlermi
Bul
sefa uskudardan istoca gittigine degmez cok ters cengiz balikciligi iyi diyorlar ben genelde karakoyde spot balikciliktan malzeme aliyorum
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:sefa uskudardan istoca gittigine degmez cok ters cengiz balikciligi iyi diyorlar ben genelde karakoyde spot balikciliktan malzeme aliyorum

yarın karaköye gideceğim spot balıkçılığada uğrarım bi fiyat bakmak için doğal yem bulunmuyo genelde kurt teke gibi cengizde spotta varmı acaba ?
Bul
34lonely yazdı:yarın karaköye gideceğim spot balıkçılığada uğrarım bi fiyat bakmak için doğal yem bulunmuyo genelde kurt teke gibi cengizde spotta varmı acaba ?

boru kurdunu persembe gunune kadar siparis toplayip ctesi sabah geitritiyorlar.kurutulmus boru kurdu ve kirmizi kurt var paketlerde
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:boru kurdunu persembe gunune kadar siparis toplayip ctesi sabah geitritiyorlar.kurutulmus boru kurdu ve kirmizi kurt var paketlerde

sağol ali abi yarın bi uğrarım
Bul
birde karakoyde katli otoparkin orda albastar varmis ben hic gitmedim ama katli otoparkin oraya gittiginde sorsan gosterirler herhalde
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  anadolu yakasında barınak vedo 7 2,222 15-10-2009, 23:29
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi