Herkeze merhaba sizlere bazı sorularım var.Son iki hafta içinde iki kez baraja gittik biri olumlu biri olumsuz oldu.Ve bizim ekipde deniz avı yapalım dedi.Sanırım şile tarafında av yapacağız kendimiz arasında ufak bir yarışma düzenleyeceğiz.Ve sizlerin yardımına ihtiyacım var.Şile tarafında şu mevsimde hangi balıklar avlanılır.Ve nasıl bir olta yapmam gerekir.Lüfer çıkıyor diye biliyorum.Doğrumudur.Nasıl bir olta yapmam gerekir.
Lüfer için olta aldım.Yanlışmı almışım doğrumu.İşte resimler.
muhammed tr yazdı:Herkeze merhaba sizlere bazı sorularım var.Son iki hafta içinde iki kez baraja gittik biri olumlu biri olumsuz oldu.Ve bizim ekipde deniz avı yapalım dedi.Sanırım şile tarafında av yapacağız kendimiz arasında ufak bir yarışma düzenleyeceğiz.Ve sizlerin yardımına ihtiyacım var.Şile tarafında şu mevsimde hangi balıklar avlanılır.Ve nasıl bir olta yapmam gerekir.Lüfer çıkıyor diye biliyorum.Doğrumudur.Nasıl bir olta yapmam gerekir.
Lüfer için olta aldım.Yanlışmı almışım doğrumu.İşte resimler.
Muhammet şilede bu ara palamut boldur. Onedenle yanına mutlaka palamut çaparisi al derim. Ayrıca aldığın lüfer takımı doğru ancak telle yapılmış. Onun misina veya örgü iple yapılanınıda al yanına.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE] [SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
nihatkr yazdı:Muhammet şilede bu ara palamut boldur. Onedenle yanına mutlaka palamut çaparisi al derim. Ayrıca aldığın lüfer takımı doğru ancak telle yapılmış. Onun misina veya örgü iple yapılanınıda al yanına.